Mirka Vasiljević trudna po četvrti put: Želim devojčicu, da bude 2 : 2

Mirka Vasiljević trudna po četvrti put: Želim devojčicu, da bude 2 : 2

Autor: | 25/05/2021

0

Mirka Vasiljević trudna - u oktobru stiže četvrto dete

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić na jesen će ponovo postati roditelji. Kako saznaje „Kurir“, mlada glumica već je u petom mesecu trudnoće, a srećne vesti podelila je samo sa članovima porodice.

Pročitajte: Javnost je očekivala svadbu, a Mirka i Vujadin su se odlučili na ovaj korak

Mirko Tabašević

 

 

Mirka i njen nevenčani suprug, fudbaler Vujadin Savić, trenutno su u Sloveniji, s obzirom na to da je on nedavno potpisao ugovor sa ljubljanskom „Olimpijom“. Budući da se približava letnja pauza, uskoro stižu u Beograd, gde Vasiljevićevu čeka snimanje nove serije.

Iako se nisu venčali, to ih ne remeti da neguju skladan odnos. Kao kruna velike ljubavi došlo je troje dece – sinovi Andrej i Mihajlo i ćerka Adrijana. Lepa glumica nije krila želju da ove godine prošire porodicu, što će joj se i ostvariti.

Mirka Vasiljević trudna - Želela bih 2:2 


 

‒ Iskreno, volela bih da se još jednom ostvarim u ulozi majke. Kako sada naše najmlađe dete ima šest godina, malo čovek i zaboravi te trenutke, pa se zaželi. Godine su pred nama, nikada nismo rekli da smo stavili tačku na proširenje porodice. Stavili smo tri tačke. Volela bih da dobijemo još jedno dete.

‒ Da mogu da biram, volela bih da dobijemo devojčicu, da naša ćerka ima sestru i da malo smanji muške igre koje je primorana da igra da bi bila deo tima sa dva brata. (smeh) Da bude 2 : 2. I da bude dečak, neće mi biti strano. I deca bi se obradovala, uživali bi oko bebe – otkrila je nedavno Mirka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti