Rastali se Ceca i Bogdan: Ovo je pravi razlog

Rastali se Ceca i Bogdan: Ovo je pravi razlog

Autor: | 24/06/2021

2

Ceca i Bogdan važe za skladan par, ali ipak su se rastali bar na neko vreme...

Svetlana Ceca Ražnatović i njen izabranik mesecima su omiljena su tema javnosti. Mediji doslovno prate svaki njihov korak, a Bogdanova posvećenost i briga o izabranici, oduševljavaju.

Ipak, idila je nakratko narušena, a Ceca i Bogdan koji su navikli da svakodnevno uživaju u zajedničkom vremenu morali su da se rastanu. 

Pročitajte: Ceca i Bogdan blistaju - Srejović slavi 38. rođendan (foto)

Instagram

 

Naime, kako se noćni život i zvanično vratio u Beograd, obim Bogdanovog posla je porastao, pa ovoga puta nije mogao da otputuje na odmor sa svojom lepšom polovinom, kaže izvor za Story.rs.

A dok Bogdan radi kao menadžer jednog luksuznog restorana, Ceca uživa u odmoru na Kipru, gde je nedavno otputovala, kako bi sabrala utiske, nakon meseca punog proslava, koje je porodica Ražnatović organizovala u velikom stilu. Prekopotrebni odmor, ipak, neće dugo trajati, jer pored poslovnih obaveza, Ceca nestrpljivo iščekuje da se vrati u Beograd, u zagrljaj svog voljenog.

Komentari (2)

Loading
Mecka 21:34 24.06.2021
Odgovori

Lutko uopste ti nelezi pored tebe izgleda kao dete i takvu facu ima izgubljenu mozda ti to treba jer ti volis da dominiras ,mnogo si namazana

Mica 05:29 25.06.2021
Odgovori

SLATKI STE OBOJE, NEK VAM JE SA SRECOM. 🍀A LJUBOMORNIH I ZAVIDNIH IMA GDE GOD SE OKRENES ...😘💝🍀♥️🍀

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još