Belo odelo i širok osmeh: Ceca se revakcinisala i posle mnogo meseci pauze izašla pred publiku (video)

Belo odelo i širok osmeh: Ceca se revakcinisala i posle mnogo meseci pauze izašla pred publiku (video)

Autor: | 17/05/2021

0

Nastup Cece Ražnatović u Kragujevcu oduševio prisutne 

Svetlana Ceca Ražnatović pre samo nekoliko dana revakcinisala se protiv virusa korona i tako po ko zna koji put poslala apel i poruku da i ostali učine isto kako bi se život što pre vratio u normalu. Kako celokupna situacija u zemlji konačno ide nabolje i popuštaju stroge mere ponašanja, Ceca je i zvanično otvorila sezonu koncerata. 

Pročitajte: Ceca i Bogdan se odlučili na ovaj korak - Veliki planovi za budućnost

 

 

Naime, pevačica se pre dva dana pojavila na proslavi kod prijatelja na Gružanskom jezeru kod Kragujevca, a prisutni su imali čast da uživaju u njenom glasu i pesmama. Želja domaćina bila je da Ceca upotpuni njihovo intimno slavlje, što je ona sa oduševljenjem prihvatila. Imala je određene zahteve, ali je organizator sve ispoštovao. Pojavila se u prelepom belom odelu i osmehom širila pozitivnu energiju. 

‒ Ceca je tražila da ima binu na kojoj će se nalaziti njen bend, ali i ona. Pre svega zbog toga što je ona zvezda i mesto joj nije među zvanicama i stolovima, ali i zbog korona-virusa koji je još prisutan među populacijom ‒ ispričao je izvor blizak pevačici za „Alo“ i dodao da su domaćini sa zadovoljstvom ispunili Cecine zahteve.

 

 

Nastup Cece Ražnatović - dobra žurka posle mnogo vremena 

Povela je i ćerku Anastasiju, a u društvu Cecinog dečka, pre proslave, svi zajedno posetili su Bogdanove roditelje, gde su imali porodični ručak. Neposredno pred nastup u Kragujevcu pevačica se poverila prijateljima da ima malu tremu.

‒ Našalila se kako se boji da je zaboravila tekstove svojih pesama jer dugo nije nastupala. Naravno, to nije bilo moguće jer, kada pevate tri decenije, to se ne može desiti ‒ rekao je izvor blizak Ražnatovićevoj.

Iako nije bio plan da na proslavi prijatelja folk-dive zapeva i Anastasija, poneta dobrom atmosferom, sama se latila mikrofona.

Instagram

 

‒ Anastasija je otpevala samo jednu svoju kompoziciju, ali su gosti bili oduševljeni i od prvog takta pesme „Rane“ pevali su sa njom uglas ‒ dodao je izvor.

Iako je Ceca na proslavi svojih prijatelja otpevala samo jedan blok pesama, to je bilo dovoljno da shvati da bez mikrofona više ne može.

Pročitajte: Saša Kovačević otkriva u kakvom su, zaista, odnosu Bogdan Srejović i Zorana Tasovac

 

 

‒ Toliko dugo nisam nastupala, a željna sam pevanja, da sam bila iznenađena koliko me je ponela atmosfera i koliko sam uživala kod svojih prijatelja ‒ rekla je Ceca. ‒ Želim da zamolim sve ljude i da apelujem na njih, ukoliko mogu: „Molim vas, vakcinišite se kako bismo se što pre vratili normalnom životu! Meni sve to jako nedostaje!"

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još