Ljubav živi: Ceca i Bogdan danas slave godišnjicu, folk zvezda konačno progovorila o odlasku pred oltar

Ljubav živi: Ceca i Bogdan danas slave godišnjicu, folk zvezda konačno progovorila o odlasku pred oltar

Autor: | 18/12/2021

0

Ceca i Bogdan upoznali su se na rođendanu njene prijateljice i kratko se družili pre nego što je, pred prošlu Novu godinu, priča zašla u romantičnije vode. Da budemo precizni, to se desilo 18. decembra. U početku su se vešto krili i kretali isključivo u krugu ljudi u koje su imali poverenje, ali su već prvih nedelja januara počeli da se pojavljuju zajedno na javnim mestima. Kada su svetlost dana ugledale prve paparaco fotografije iz jednog beogradskog restorana, nisu se ni potrudili da demantuju naslove u stilu “Ceca ima dečka”. Ubrzo posle toga snimljeni su i na Jahorini, gde su uživali u zimskim čarolijama.

Pročitajte: Godišnjica ljubavi - Ceca i Bogdan slavili do zore, noćas u Ljutice Bogdana on je pevao samo za njih (video)

 

Ceca i Bogdan - Tajna dijamantskog prstena

S obzirom na činjenicu da “ljubav živi” već godinu dana, i da to uopšte nije kratko za današnje vreme, naredni korak mogao bi da bude – oltar? Iako je nekoliko puta isticala da se više neće udavati, krajem novembra na „Instagramu“ je objavila fotografiju kojom je uspela da nas zaintrigira. U prvom planu bio je veliki prsten sa dragim kamenjem. Istog časa usijale su se i društvene mreže i mediji, a svi su se pitali da li se Ceca možda predomislila kada je o braku reč. Odgovora, kao i uvek, nije bilo. Pred kraj ove retrospektive podsetićemo na nešto što je ne tako davno izgovorila, a da li će promeniti mišljenje – samo ona zna.

‒ Što bih se udavala? Papir samo sreću kvari. Ja sam se već udavala, videla sam da to može da bude sjajno, prelepo, fantastično, ali meni sada papir apsolutno ne znači ništa i hoću da se zabavljam.

Pročitajte: Ceco, svaka čast - Da li će je posle ovoga Bogdan zaprositi

ATA Images

 

Lepo joj je, srećna je, uživa sa Bogdanom. Dan posle godišnjice Ceca će proslaviti Svetog Nikolu. Najverovatnije će organizovati privatnu večeru u svom domu. Ima još obaveza do poslednjeg dana decembra, jedna od njih je duet “Đurđevdan” sa Goranom Bregovićem, koji snima za potrebe novogodišnjeg programa RTS-a. Za najluđu noć priprema i šou na “Pinku”. A kada se praznična euforija smiri, otputovaće negde u društvu jače polovine.

Pročitajte: Privatni raj na Kipru - Vodimo vas u letnju rezidenciju Cece Ražnatović (foto)

Instagram

 

Podsetimo, Bogdan Srejović je devet godina mlađi od folk dive. Rođen je u Kragujevcu i sin je poznatog atletičara, nekadašnjeg troskokaša Miloša Srejovića. Bavio se košarkom, igrao je za “Zastavu”, a malo je nedostajalo da obuče i “Zvezdin” dres. Međutim, povreda ga je odvojila od profesionalnog sporta. Okušao se u biznisu i postao menadžer restorana. Lepo mu ide. Kada je reč o ljubavnom poglavlju biografije, podsetimo da je kratko bio u braku sa Zoranom Tasovac, sadašnjom devojkom Saše Kovačevića, sa kojom je dobio ćerku Iskru. Devojčica je centar njegovog sveta.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti