Skrivene poruke: Bogdan Srejović podelio uspomenu na nezaboravan dan sa Cecom, jedan detalj sve iznenadio (foto)

Skrivene poruke: Bogdan Srejović podelio uspomenu na nezaboravan dan sa Cecom, jedan detalj sve iznenadio (foto)

Autor: | 07/02/2022

0

Raskid Cece i Bogdana ne prestaje da se komentariše

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović okončali su vezu nakon što se folk zvezda vratila sa Maldiva, a vest o raskidu, očekivano, odjeknula je silinom atomske bombe i ne prestaje da se komentariše. Javnost se interesuje za svaki detalj rastanka, posebno za skrivene poruke. Za jednu takvu pobrinuo se Bogdan lično.

Pročitajte: Kraj ljubavi - Raskinuli Ceca i Bogdan

ATA Images

 
 

Mladi ugostitelj danas je na svom Instagramu podelio uspomenu na nezaboravan dan koji je pre tačno godinu dana proveo sa tadašnjom devojkom. Baš tog 7. februara, boraveći u jednom etno-selu nedaleko od Beograda, Ceca je prvi put na društvenim mrežama objavila fotografiju sa svojim izabranikom.

„Još jedan predivan dan“, napisala je muzička zvezda pored slike na kojoj grli Bogdana dok sede na kvadu. Dodala je i poseban “potpis” ‒ emotikon srca, za slučaj da je postojao još neko ko je do tog trenutka sumnjao u njihova intenzivna osećanja. 

Pročitajte: Razlozi iznenadnog raskida - Ceca i Bogdan jednu stvar uspeli su da sakriju od svih

Instagram

 

Nakon što je svoje pratioce podsetio na poseban dan, doduše bez Cece na fotografiji, sve su glasnije priče da je pevačica inicirala raskid, kao i da je takva odluka Bogdanu prilično teško pala.

Pročitajte: Dok Ceca uživa na Maldivima, Bogdan drugoj ženi izjavljuje ljubav (foto)

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti