Ceco, svaka čast: Da li će je posle ovoga Bogdan zaprositi

Ceco, svaka čast: Da li će je posle ovoga Bogdan zaprositi

Autor: | 11/10/2021

0

Nema zime, a ni jeseni, za Cecu Ražnatović. Prve dane oktobra folk zvezda provodi daleko od kišovitog Beograda, na njenoj omiljenoj destinaciji van Srbije. U Aja Napu na Kipru, gde ima kuću, povela je dečka Bogdana Srejovića, a imaju i fino društvo. To je na „Instagramu“ otkrio Vujadin Savić.

Uspešni fudbaler igra u klubu „Apoel“ iz Nikozije, a kratak predah između utakmica iskoristio je da obnovi energiju u poznatom letovalištu. Dok je njegova supruga Mirka Vasiljević čuvala bebu, ćerku Aniku koju je rodila pre nekoliko nedelja, Vujadin se opuštao na peščanoj plaži, gde mu se pridružio Cecin Bogdan.

Pročitajte: Privatni raj na Kipru - Vodimo vas u letnju rezidenciju Cece Ražnatović (foto)

Instagram

 

Još jedna fotografija sa toplog Kipra probudila je pažnju domaće javnosti. Ovog puta uz Bogdana je bila izabranica njegovog srca. Romantična večera pod vedrim nebom, verovatno i s pogledom od kojeg zastaje dah... Zagrljeni, nasmejani, a i opušteni, s obzirom na to da je Ceca pozirala bez trunke šminke.

Odmor Cece i Bogdana dokaz da je ljubav jača nego ikada 

Fotografiju koju je objavila na svom „Insta-storiju“ „potpisala“ je pesmom Nikosa Vertisa. Prevod sa grčkog glasi „Ako si zvezda“. Ima neke simbolike u tome, ne sumnjamo, a i refren otkriva sve što treba da znamo: „Ako si zvezda koja će doneti svetlost u moj prazan život, nikad se ne gasi, nikad me ne ostavljaj, nikad ne dozvoli da se ova ljubav izgubi.“

Pročitajte: Odmor Cece i Bogdana oduševio javnost, društvo im pravi malena Iskra  (video)

Nema sumnje da je jedna od najpopularnijih pevačica ovih prostora ponovo zaljubljena do ušiju, i da je priča sa Bogdanom postala ozbiljna stvar.

„Na putu mom sve je bilo mračno, ali sada si ti ovde i ponovo sam rođen. Moj kraj i moj početak, život moj si ti...“

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti