Prva dama Srbije blista: Tamara Vučić oduševila u Parizu

Prva dama Srbije blista: Tamara Vučić oduševila u Parizu

Autor: | 19/06/2021

1

Prva dama Srbije oduševila stilom na izložbi u Parizu 

Izložba "Prolaznici" Milana Marinkovića Cileta, koja tematski spaja duh Beograda i Pariza, otvorena je u Кulturnom centru Srbije u Parizu. Ministarka kulture i informisanja Maja Gojković rekla je na otvaranju, da se tom izložbom i nastupajućim programima, „nastavlja unapređjenje tradicionalno bogate kulturne saradnje Srbije i Francuske“.

Pročitajte: Tamara Vučić, najmlađa prva dama na svetu, slavi 40. rođendan

Goran Zlatković

 

Govoreći o uticaju dva grada, Pariza i Beograda, dve zemlje i dva naroda na umetnički izraz umetnika, pokrovitelj izložbe Tamara Vučić je rekla:

- Balkansko i srpsko oko našlo je na ulicama Pariza jedan svoj Beograd, a srce i duša preradili su spoljne slike u vatromet boja i oblika koji i jednom i drugom gradu svojom ekspesivnošću višestruko vraća duh koji su mu podarili. Srećna sam i ponosna što sam deo našeg malog naroda, brojčano malog, ali duhom velikog, koji, svedočimo i danas ovde, može da iznedri takve veličine u oblasti umetnosti kakve smo svetu darivali u oblasti nauke i znanja.

Goran Zlatković

 

 

Tamarin govor ispraćen je aplauzom, a njen bajkoviti izgled poznavaoci mode ocenili su kao besprekoran. Odmerena, elegantna i sa savršeno odabranim detaljima, Tamara Vučić te večeri zasigurno je bila najbolje odevena dama u Parizu.

Goran Zlatković

 

 

Komentari (1)

Loading
Predrag 14:14 20.06.2021
Odgovori

Bravo! Tako se predstavlja svoja zemlja . Tako se suprug čuva . On je Predsednik i Sapienti sat !

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još