Brenina i Bobina jahta uplovila u crnogorsku luku: Plovilo vredno 900.000 evra preti da osvoji titulu najlepšeg (foto)

Brenina i Bobina jahta uplovila u crnogorsku luku: Plovilo vredno 900.000 evra preti da osvoji titulu najlepšeg (foto)

Autor: | 09/06/2021

0

Jahta Lepe Brene ostavlja bez daha 

Proteklih godinu dana Lepa Brena je, kao i ceo muzički esnaf, provela bez koncerata, ali je stagnaciju na poslovnom planu iskoristila na najbolji mogući način – uživala je u putovanjima.

Privatna Arhiva

 

Posle krstarenja svetskim morima folk zvezda se, sa prvim nagoveštajem leta, zaputila u Crnu Goru, gde boravi već nekoliko dana. Na društvenim mrežama povremeno objavi fotografije na kojima se vidi kako, uz osvežavajuće koktele, uživa na luksuznoj jahti, za koju pojedini mediji tvrde da vredi 900.000 evra.

Pročitajte: Posle više od četiri decenije bavljenja muzikom Lepa Brena donela odluku koja je sve iznenadila

Privatna Arhiva

 

Privatna Arhiva

 

Privatna Arhiva

 
 

Živojinoviće za jahtu vežu najlepše uspomene jer se na njoj leti okupe svi članovi porodice. Slobodan ‒ Boba Živojinović je prošlog jula, upravo na jahti, proslavio 57. rođendan, a svi najviše vole kada im se pridruži dvoipogodišnji Aleksandar, sin Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović.

Iako je ušla u šezdesetu godinu, Breni bi na izgledu mogle da pozavide duplo mlađe žene. O tajni vitke linije muzička zvezda, koja je i danas podjednako omiljena u svim krajevima bivše Jugoslavije, nedavno je za hrvatsko izdanje magazina „Story“ ispričala da je dobru genetiku nasledila od oca Abida i majke Ifete.

Privatna Arhiva

 

‒ Verovatno sam na oca koji je uvek jeo umereno. Samoizolacija u vreme korone omogućila mi je da izbegavam hranu posle 16 sati. Moram priznati da mi je u početku bilo teško da ne večeram, ali s vremenom mi se organizam navikao pa je sve postalo lakše. Nisam znala da se taj način ishrane zove autofagija i da je to nešto novo i moderno. Volim da se edukujem u oblasti hrane, koja je danas postala prava umetnost.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti