Sve u zlatu i glamuru: Muzika, intimna atmosfera i romantični ples na rođendanu Lepe Brene (foto/video)

Sve u zlatu i glamuru: Muzika, intimna atmosfera i romantični ples na rođendanu Lepe Brene (foto/video)

Autor: | 21/10/2020

0

Lepa Brena rođendan je proslavila kako dolikuje zvezdi poput nje. Brena je napunila šezdeset godina, a rođendan je obeležila u društvu najbližih članova porodice i prijatelja.

Sve je počelo porodičnim ručkom u domu Živojinovića, gde su slavili i nazdravljali u Brenino ime. Porodica je ovim povodom bila na okupu, kako bi Brena osetila svu ljubav, koju ima oko sebe.

- Rođendan proslavljam u krugu porodice. Okupili smo se u domu, uz ručak, nazdravili smo šampanjac. Godine su za mene samo brojka. Htela sam da za 60. rođendan svoju porodicu odvedem na jedno egzotično putovanje, ali zbog korone virusa odlučili smo da ostanemo i da se ovako družimo svi - ispričala je Brena za "Kurir".

Pročitajte: Jubilarni šezdeseti rođendan: Lepe želje se samo nižu, a evo ko je prvi čestitao Breni! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Slobodan Živojinović (@bobazivojinovic) on Oct 20, 2020 at 9:30am PDT

Slavlje se kasnije nastavilo u restoranu Filipa Živojinovića. Ceo ambijent odisao je luksuzom, a dekoracija je bila zlatnih tonova. Lepa Brena rođendan je proslavila u ambijentu dostojnom kraljice.

Na rođendanu su bili Brenini prijatelji i saradnici, a najveseliji su svakako bili članovi porodice. Brenine snahe trudile su se da zabeleže svaki momenat, a Brena se nije odvajala od svog supruga, sa kojim je u jednom trenutku i zaplesala.

Pročitajte: Vreme je - Lepa Brena i Boba Živojinović spremni na veliku životnu promenu

Sandra je na svom "Instagramu" podelila čak i fotografiju sa budućom svekrvom.

Dok je Aleksandra zabeležila najlepši trenutak večeri. U jednom trenutku, kada su se svetla ugasila stigla je torta, a Brena je uz rođendansku želju oduvala svećice.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Andreja Damnjanović, Instagram

Slične Vesti