Čak tri glumice zameniće jednu Samantu, fanovi serije Seks i grad poraženi

Čak tri glumice zameniće jednu Samantu, fanovi serije Seks i grad poraženi

Autor: | 06/05/2021

0

Seks i grad bez Samante, legendarnu Kim Katral zameniće čak tri karaktera

Da li će „Seks i grad“ biti isti bez Samante Džons, to je pitanje od nekoliko miliona dolara, a postavlja se od trenutka kada je objavljeno da će kultna serija dobiti nastavak. Za sada se samo nagađa zbog čega se Kim Katral neće pridružiti Sari Džesiki Parker, Kristin Dejvis i Sintiji Nikson. Pošto su brojni fanovi negodovali, čak su pisali i peticije, producenti su bili primorani da pronađu adekvatno rešenje.

Pročitajte: Otkriveni detalji nastavka serije Seks i grad

Getty Images

 

Kako stoje stvari, potrebna su tri karaktera da zamene jednu Samantu. Toliko je bila upečatljiva. Prazan prostor u popularnom kvartetu trebalo bi da zamene tri žene druge boje kože. Objašnjenje je politički korektno – nerealno je očekivati da u dvadesetim godinama 21. veka u kosmopolitskom Njujorku grupu prijatelja čine samo ljudi iste, bele rase. Još nije objavljeno koje glumice će se naći u tim ulogama.

Pročitajte: Kim Katral - Nisam više žena koju ste poznavali

Getty Images

 

U novom poglavlju, koje će se zvati „And just like that...“, videćemo kako su Keri, Šarlot i Miranda iz svojih kasnih tridesetih uskočile u pedesete i kako je u međuvremenu tekla njihova ljubavna evolucija.

Samanta nije jedini lik koji će nam nedostajati. Već je objavljeno da nećemo videti ni Gospodina Zverku. Kim Katral je možda imala nerešenih računa sa autorima serije i koleginicama, ali šta je problem sa Krisom Notom? Verovatno godine, misle fanovi. Ima već 66, što je očigledno previše čak i za jednu zverku.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti