Sara Džesika Parker stiže u Beograd

Sara Džesika Parker stiže u Beograd

Autor: | 15/06/2020

0

Sara Džesika Parker uskoro bi mogla da se prošeta ulicama našeg glavnog grada. Planetarno popularna glumica dolazi u Srbiju zahvaljujući našem glumcu Milošu Bikoviću. Kako piše domaća štampa, Miloš Biković će je angažovati za snimanje animiranih filmova u Beogradu.

Glumica, koju je publika najviše zavolela gledajući seriju „Seks i grad“, već za koji mesec posetiće Srbiju. Sara Džesika Parker doći će na potpisivanje ugovora, istog onog na koji je potpis stavio i Džoni Dep.

Pročitajte: Ljubav koju ni preljuba nije uzdrmala - Sara Džesika Parker slavi 23. godišnjicu braka

 O detaljima dolaska Sare Džesike još se ništa ne zna. Izvori smatraju da bi se to moglo očekivati pred kraj leta, jer će se dotle situacija u celom svetu verovatno smiriti, a posebno u Americi, gde je sada teško stanje. Njena uloga u novom projektu koji će se snimati u Srbiji drži se u najstrožoj tajnosti, piše „Kurir“.

Ostala imena, pored Parkerove i Džonija, koja su pominjana u medijima bila su Džon Kliz, Džejms Franko i Hajdi Klum.

Pročitajte: Sara Džesika predstavila novu kolekciju cipela, a jedne sandale su apsolutni hit (foto)

Sara Džesika Parker – Nisam ponosna na to kako izgledam

Glumica Sara Džesika Parker danas važi za jednu od najuticajnijih žena u Holivudu, koja iza sebe ima broje uspešne uloge i status neprikosnovene modne ikone. Ipak, na početku karijere je i ona imala teškoće da se izbori za svoje mesto, ali nikada nije odstupala od svojih principa.

– Na početku karijere producenti su govorili da ću morati da se skinem na setu, a ja sam samo počela da plačem i da odbijam. Moj agent jasno mi je rekao da ne radim ništa što se prkosi sa mojom intuicijom i odmah je poslao automobil i kartu za avion da me vrati kući. Svesna sam koliko sam srećna da sam u tom trenutku imala takvog čoveka uz sebe. Nedavno sam srela producentkinju koja me je podsetila na ovu scenu. Bila sam pod strašnim pritiskom – rekla je Sara Džesika Parker za magazin „People“.

Pročitajte: Sara Džesika Parker - Šoping mi stvara teskobu, osećam se kao da činim nešto loše

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SJP (@sarahjessicaparker) дана 22. Окт 2019. у 8:37 PDT

– Skromna sam osoba i nisam ponosna na to kako izgledam. Nisu mogli dovoljno da me plate ni da unajme nekoga da glumi moje golo telo u scenama golotinje. U mom ugovoru takođe je bilo navedeno: bez dvojnika za telo ‒ rekla je svojevremeno glumica.

O kakvom je filmskom ostvarenju sada reč, verujemo da ćemo uskoro saznati, kao i termin kada će popularna Keri Bredšo stići u naš grad.

Pročitajte: Sara Džesika svojom objavom stavila obožavaoce na muke: Keri Bredšo se vraća? (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SJP (@sarahjessicaparker) дана 21. Окт 2019. у 2:44 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Najnovije vesti