Fanovi besni zbog nastavka serije "Sex i grad" pitaju samo jedno: Gde je Zverka?

Fanovi besni zbog nastavka serije "Sex i grad" pitaju samo jedno: Gde je Zverka?

Autor: | 19/02/2021

1

Kada je Sara Džesika Parker objavila vest da se snima nova sezona hit serije "Sex i grad", fanovi širom sveta nisu skrivali oduševljenje. Ipak, nakon klipa "And just like this..." svetski mediji počeli su da prenose jedan po jedan detalj koji nova sezona nosi sa sobom i fanovi su ostali u šoku.

Naime, vest da Kim Katral neće igrati u novom nastavku serije razbesnela je mnoge, jer većina fanova Samantu smatra dušom kultne serije.

Pročitajte: Šuška se: Kim Katral dobija zamenu u novom nastavku serije "Sex i grad" - Ona bi mogla da bude nova Samanta? (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Louis Texeira (@lou.texeira)

Ipak, vest da Kris Not neće biti član postavke nove sezone serije, fanove je razbesnela. Pitanje: Šta je sa Zverkom? preplavilo je društvene mreže, a mnogi su prokomentarisali da su Kendra Bušnel i Sara Džesika potpuno obesmislile "Sex i grad".

Pročitajte: Zverka je ukroćen - Preslatke fotografije tate i sina tope i najtvrđa srca (foto)

Kada je "Page Six" preneo vest o izostanku Krisa Nota, mnogi su se zapitali, da li će se Ejdan vratiti u život Keri Bredšo i kakav bi uopšte epilog mogla da ima nova sezona, koja iz dana u dan sve više razočarava fanove. Postavlja se pitanje da li će iko više želeti da gleda novi nastavak, s obzirom da svakim postupkom gube sve više fanova, koji su bili zaljubljenici u seriju.

Komentari (1)

Loading
Majat 19:03 20.02.2021
Odgovori

Iskreno, meni "Zverka" neće uopšte nedostajati jer mi je bio antipatičan kao lik i bilo mi je žao što je Keri na kraju ostala sa njim. S druge strane, Samanta će itekako nedostajati. Pored svih svojih mana, scenaristi su učinili da bude dopadljiv lik. Pogotovo pri kraju serije kada se bori protiv raka. Uvek brutalno iskrena za razliku od Zverke koji je stalno igrao igrice sa Keri i povredio je više puta. Šteta što je Kim Katral odustala od uloge. Bilo bi zanimljivo videti šta bi se desilo sa njenim likom dalje.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još