Neizmerna sreća: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger sa svetom podelili prelepe vesti (foto)

Neizmerna sreća: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger sa svetom podelili prelepe vesti (foto)

Autor: | 18/03/2021

1

Sin Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera Luka juče je proslavio treći rođendan. Zbog svetske pandemije velika proslava je izostala, ali su u krugu najužih proslavili ovaj važan dan za njihovu porodicu.

Pročitajte: Ana Ivanović je superžena - Evo kako bivša teniserka provodi dane kod kuće (foto)

instagram printscreen @anaivanovic

 

Bivša teniserka Ana Ivanović u braku sa fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom dobila je 2018. godine sina Luku, a već naredne još jednog naslednika, Leona. Povodom trećeg Lukinog rođendana na društvenim mrežama je napisala nešto što je mnoge dotaklo.

- Srećan rođendan mom malom anđelu! Reči ne mogu da opišu koliko sam zahvalna na mojim zdravim momcima - navela je Ivanovićeva u opisu slike, koju je postavila na svoj „Instagram“.


Pročitajte: Sin Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera slavi 1. rođendan (foto)

Instagram printscreen

 

S obzirom na to da je epidemija kovida 19 u jeku, porodica Švajnštajger je Lukin rođendan proslavila u krugu najbližih, a mali slavljenik bio je oduševljen mnoštvom poklona i tortom koju je dobio. I ponosni tata je podelio važan trenutak na svom „Instagramu“, slikajući se pored torte baš onakve kakvu je Luka poželeo, uz opis: 

- Posebne prilike zahtevaju posebne torte! Posebne torte za specijalne prilike - napisao je fudbaler.

Sin Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera govori nekoliko jezika

 

 

Nedavno je proslavljena teniserka govorila o roditeljstvu i vaspitavanju sinova kojima ne dozvoljava da koriste telefone, tablete i kompjutere jer, kaže, ni njoj ne prijaju, a posebno ne deci koja se tek razvijaju.

‒ Isključiva sam u stavu da deca nemaju ni „iPad“, ni „iPhone“, ni televizor, ništa se ne gleda kod nas u kući. Stimulišem ih dosta da čitaju, da rade. Nije lako uvek organizovati dan, pogotovo kad nemate priliku da izađete iz kuće, ali se trudim da ja u svemu tome budem kreativna ‒ bila je iskrena Ana.

‒ Uglavnom sa decom pričam srpski, a Bastijan nemački. Kada smo zajedno, govorimo engleski. Fascinira me koliko deca sve mogu da pokupe. Kada se okrenu ka meni, pričaju na srpskom, kada se okrenu ka njemu, progovore nemački, kad se pojavi neko drugi, ubace engleski ili čak malo španskog pa su me baš zadivili ‒ ispričala je Ana za „Story“.

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti