Posle pet godina braka, Bastijan priredio Ani iznenađenje vredno 600.000 evra?

Posle pet godina braka, Bastijan priredio Ani iznenađenje vredno 600.000 evra?

04/03/2021

0

Poklon Ane Ivanović, koji će dobiti od svog voljenog supruga Bastijana Švajnšajgera, glavna je tema u domaćim medijima, a kada budete videli koliko isti košta, ostaćete bez teksta. Naime, kako piše domaća štampa, fubdaler je poželeo da svojoj voljenoj supruzi priredi skupoceno iznanđenje, i to u Beogradu. 

Pročitajte: Svi detalji selidbe u Austriju - Ovde će živeti Ana i Bastijan, vila vredna 3,5 miliona evra

instagram printscreen

 

 

Kako piše "Kurir", Bastijan želi da kupi stan ženi Ani Ivanović nekretninu u trenutno najelitnijem delu grada. Fudbaler je agentima za nekretnine dao ovlašćenje da u njegovo ime odaberu nekretninu na trenutno najtraženijoj lokaciji, ali ono što mu je važno jeste da stan bude dvostrano orijentisan i da ima pogled na celu prestonicu.

Do sada su Ana i Bastijan sa sinovima Lukom i Leonom boravili u nekretnini njenih roditelja na Novom Beogradu, a kada se čuvena kula bude završila, tamo će biti njihova baza kada budu u Srbiji.

Pročitajte: Poklon Ane Ivanović oduševio: Teniserka donirala 35 respiratora za građane Srbije

 

 

Iz agencije koju je fudbaler angažovao nisu hteli da komentarišu ove navode, jer su sve informacije vezane za njihove klijente strogo poverljiva tajna. Kako saznaje ovaj dnevni list, njegova želja je da stan ima oko sto kvadrata, a ako se uzme u obzir da je kvadrat oko 6.000 evra, lako je izračunati da će fudbaler za poklone Ane Ivanović iskeširati 600.000 evra.

- Obožavam svoju zemlju. Imam mnogo rođaka u Srbiji i mnogo mi nedostaju. Ipak, volim jako i Švajcarsku, na primer, gde sam se preselila sa 14 godina. Volim gradove i države u kojima ljudi poštuju privatnost i gde je priroda prelepa - rekla je jednom prilikom Ana za medije, koja će po svoj prilici uskoro imati prelep dom i u našem glavnom gradu.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram printscreen @anaivanovic

Slične Vesti