Velika čast: Bastijan Švajnštajger objavio lepe vesti

Velika čast: Bastijan Švajnštajger objavio lepe vesti

Autor: | 14/01/2020

0

Suprug naše bivše teniserke Ane Ivanović, nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger objavio lepe vesti

Legendarni nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger ima život dostojan filmskog scenarija.  Za reprezentaciju Nemačke odigrao je 121 utakmicu, postigao 24 gola i osvojio titulu svetskog prvaka. Najviše trofeja osvajao je sa svojim matičnim klubom Bajernom. Osvojio je osam titula Bundeslige i sedam nemačkih kupova kao i Ligu šampiona. Zbog svega postignutog u Nemačkoj ima status nacionalnog heroja.

Ana Ivanović sa suprugom u Beogradu: Kako je Basti proveo prvo veče u prestonici

Od fudbala se oprostio u oktobru 2019. godine kao igrač američkog Čikago fajera. Ovaj 35-godišnjak je saopštio svoju odluku, istakavši da je došlo novo vreme, a nije propustio priliku da se zahvali supruzi Ani Ivanović sa kojom ima dvoje dece, sinove Luku i Leona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) on Nov 5, 2019 at 3:00pm PST


–Zahvaljujem svima i mojim timovima Bajernu, Mančester junajtedu, Čikago fajeru, reprezentaciji i naravno supruzi Ani Ivanović i mojoj porodici na podršci, napisao je Švajnštajger u oproštajnoj poruci.

Zbog bajkovitog života sa našom teniserkom Anom Ivanović česta je tema svetskih medija

Kada su svetski mediji objavili da su Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger u vezi, javnost im je ubrzo dodelila titulu najpopularnijeg para u svetu sporta. Njihova ljubav počela je u leto 2014. godine,  tokom Aninog učešća na turniru US open u Njujorku, a krunisana je bajkovitim venčanjem  u Veneciji, 12. jula 2016. godine. Aninu i Bastijevu sreću je upotpunilo rođenje sinova, a fudbalski as ne skriva da mu je porodica apsolutni prioritet u životu.

Švajnštajgerovi slave godišnjicu braka: Kako su se zavoleli Ana i Bastijan (foto)

–Moj dom je tamo gde su Ana i moj sin. Zahvalan sam svakog dana za vreme koje možemo zajedno da provodimo. Nas troje smo porodica i stvaramo naš sopstveni dom, rekao je Švajnštajger u njihovom zajedničkom intervjuu koji su dali pre rođenja drugog sina za nemačko izdanje magazina Vog.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Jan 3, 2019 at 9:01pm PST

Zbog ljubavi prema našoj teniserki koju pokazuje na svakom koraku Basti je brzo dobio epitet omiljenog srpskog zeta. On se svojski trudi da tako i ostane što je i pokazao tokom košarkaške utakmice koju je pratio u Beogradu kada je sa reporterima govorio na srpskom.

- Zaista je neverovatno. Atmosfera je sjajna, igra takođe, ofanzivno i defanzivno. Prvi put sam u “Areni” i impresioniran sam samom dvoranom, izgledom i naravno sjajnim ambijentom - poručio je Švajnštajger tada.

Zbog svih Bastijevih kvaliteta njegove fanove širom planete, a posebno one u Nemačkoj i Srbiji obradovala je vest koju je podelio na društvenim mrežama. Naime, počeo je da se snima film o njegovom životu, odnosno poslovnim uspesima.

Ana i Bastijan sa sinovima napuštaju Ameriku, sele se u prelepu vilu ne tako daleko od Srbije

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) on Jan 13, 2020 at 11:51am PST

- Divan je osećaj i počastvovan sam filmom o svojoj karijeri - napisao je Bastijan na društvenim mrežama.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti