Ana Ivanović je superžena: Evo kako bivša teniserka provodi dane kod kuće (foto)

Ana Ivanović je superžena: Evo kako bivša teniserka provodi dane kod kuće (foto)

Autor: | 07/08/2020

0

Bivša teniserka Ana Ivanović je definitivno superžena. Iako je teniske terene napustila još 2016. godine, ona do sada nije svom imenu dodala ni jedan više epitet, sem supruge i majke.

Na svoju karijeru stavila je tačku 2016. godine, kada je već postigla sve čemu je težila, a pre svega titulu teniske prvakinje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Jun 7, 2020 at 1:53am PDT


Još tada je bivša teniserka dala neodređen stav o svojoj budućoj karijeri:

- Postaću ambasador sporta i zdravog života i istraživaću prilike u biznisu, modnoj industriji, između ostalog. - rekla je tada Ana u svom online obraćanju javnosti.

Činjenica je da bivša teniserka Ana Ivanović stoji iza svojih reči, ona je zaista ambasador zdravog načina života, svakodnevno trenira, bira šta jede, a sve to deli sa svojim pratiocima na "Instagramu".

Lepa Supruga Bastijana Štajnšvajgera, iako ne mora, uživa da svoje dane provodi u kuhinji, pripremajući zdrave obroke za sebe i svoju porodicu. Fanove na "Instagramu" oduševila je novom fotografijom, na kojoj se pohvalila izvrsnim kulinarskim sposobnostima.

Pročitajte: Ana Ivanović Bastijanu - Nisam mogla da zamislim boljeg uzora za naša dva mala dečaka

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Aug 5, 2020 at 9:02am PDT


- Zovite me šef Ana. Zudle sa pestom su naš omiljeni obrok ovog leta. Dali ste i vi već probali ovo jelo? - napisala je Ana na "Instagramu".

Osim kulinarskog umeća i ljubavi prema zdravoj ishrani, bivša teniserka neretko objavljuje fotografije knjiga koje čita, kako bi i druge motivisala da oplemene svoj duh.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Apr 7, 2020 at 10:26am PDT


- Jako volim da čitam, samo je ponekad teško naći vremena. Ipak, zanima me šta vi čitate i šta vas inspiriše? - napisala je Ana, koja očigledno uživa da od svojih pratilaca dobije povratnu informaciju, kako bi sa ljudima koji je prate ostvarila kontakt.

Ono bez čega dan superžene, Ane Ivanović ne može da prođe je definitivno trening. Ana svakodnevno vodi računa o svom telu i pored zdrave ishrane redovno trenira. Kada nije u teretani, praktikuje da vežba jogu u svom dvorištu. Reč je o aktivnosti, koja je smiruje i pomaće joj da pronađe fokus.

Pročitajte: Pozitivna i nasmejana - Ana Ivanović ima zanimljivu poruku o životu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Apr 17, 2020 at 7:33am PDT

Prelepa Ana Ivanović je zaista super žena, brižna majka i voljena supruga, koja uživa u svakom svom danu. Neverovatno je i iznenađujuće, ali ova skromna i prelepa žena bira da živi običan i jednostavan život, tu i tamo protkan dozom luksuza.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram
Tagovi: ana ivanović