Suze radosnice, Nataša i Danilo ponosni: Hana Ikodinović proslavlja 14. rođendan

Suze radosnice, Nataša i Danilo ponosni: Hana Ikodinović proslavlja 14. rođendan

Autor: | 17/03/2021

0

Ćerka Nataše Bekvalac iz braka sa Danilom Ikodinovićem, Hana, danas proslavlja 14. rođendan. Popularna pevačica ne krije koliko je srećna što je Hana stasala u dobru, plemenitu i finu devojku koja hrabro korača devojačkim godinama slušajući mamine savete.

Pročitajte: Jači pol ovu sliku Nataše Bekvalac jedva čeka da vidi

Privatna Arhiva

 

Novosadska barbika ponosna je majka dve devojčice, Hane i Katje, a sestre su rođene u svega dvadeset dana tako da je za njih ovaj period godine uvek posebno radostan i pun slavlja. Nedavno je malena Katja proslavila svoj treći rođendan a u pripremi rođendanske žurke Nataši je najviše pomagala starija naslednica, koja je već odrasla devojka. 

Danas su uloge zamenjene, pa je Hana slavljenica, a mama i sestra se trude da joj ovaj dan učine nezaboravnim. Ćerka Danila Ikodinovića i popularne pevačice puni 14 godina, ali zbog epidemije korona virusa nije u mogućnosti da napravi veliku proslavu već će u najužem krugu proslaviti ovaj bitan dan. 

Pročitajte: Ćerka Nataše Bekvalac uradila ovo- Pevačica zanemela od iznenđenja (foto)

 

 

- Srećan ti 14. rođendan ljubavi moja. Kada sam tebe rodila, rodila sam se i ja. Najbolja si ćerka na planeti, ponosna sam na svaki tvoj korak i u kakvu devojku rasteš. Hrabra, neustrašiva,pametna i prelepa, sve si to sine moj! Voli te tvoja mama na svetu najviše - emotivno je Nataša napisala na Instagramu.

Hanu je mama iznenadila objavom i čestitkom na pomenutoj društvenoj mreži, pa joj je u komentaru ostavila tri srca, kao zahvalnost. Nataša je u svom stilu ponovo nasmejala sve njene pratioce komentarom:

Pročitajte: Nataša Bekvalac nikad iskrenije o odnosu sa Danilom - Evo kako se danas slažu bivši supružnici

Instagram printscreen

 

- Hana, ne odgovaraj mi da bi ljudi videli da imaš instagram i da bi dobila pratioce, doći ću ti u sobu! (instagram vs realnost) - duhovito je napisala pevačica.

Nataša je nedavno istakla da je Hana u pubertetu i da za sve vezano za vaspitanje starije naslednice, savetuje se sa bivšim suprugom za koga ne krije da je najbolji otac na svetu i da Hana nikada nije osetila da je dete razvedenih roditelja baš zato što oni imaju divan odnos po pitanju nje. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

U domu Nataše Bekvalac je veselo, Katja proslavlja 3. rođendan (foto)

Srpska Barbika, lepa Novosađanka, najlepša pevačica... za nju postoji hiljadu i jedan nadimak, a ona uživa da bude ono što jeste - Nataša Bekvalac, majka, sestra, ćerka, pevačica. O roditeljstvu neretko govori, razlika između ćerki je dovoljno velika da se Hana o Katji stara kao druga mama, a danas je mala Katja posebno u centru pažnje.

28/02/2021

11758 pregleda

Saznajte više

Najnovije vesti