Pismo Hane Ikodinović sestri Katji rasplakalo javnost: Uplašila sam se kada smo mama, ti i ja ostale same...

Pismo Hane Ikodinović sestri Katji rasplakalo javnost: Uplašila sam se kada smo mama, ti i ja ostale same...

Autor: | 01/03/2023

2

Katja Lazukić, mlađa ćerka Nataše Bekvalac, poslednjeg dana februara proslavila je peti rođendan. Dobila je bezbroj poklona, ali i pravu žurku. Umiljata devojčica očarala je goste, i male i velike, raskošnom haljinicom u kojoj je izgledala kao princeza.

Pročitajte: Intimna uspomena - Nataša Bekvalac objavila fotografije sa porođaja FOTO

Instagram

 

Svi su bili tu: mama, baka, tetke, sestre, brat Noa, koji se nije odvajao od nje, a zvezda zabave bila je i Elza, junakinja „Zaleđenog kraljevstva“. Videli smo je i na torti koja je sve ostavila bez daha. Sve je bilo u znaku popularnog animiranog filma, Katjinog omiljenog crtaća, od boja koje su dominirale enterijerom do ukrasnih detalja. Da ne zaboravimo i simpatičnog Olafa.

Pročitajte: Katja danas puni 5 godina - Nataša uplakana, emotivna Hanina čestitka sestri i nikad viđene slike sa porođaja FOTO

Instagram

 

Objave na Natašinom Instagramu juče su, jasno, bile posvećene maloj slavljenici, a pop zvezda je objavila i pismo koje je njena starija ćerka Hana napisala sestri.

‒ Dan kada sam saznala da ćeš se ti roditi bio je najlepši u mom životu. Nisam spavala, nisam jela, pravila sam plan kako da budem najbolja sestra na svetu. Tetka Kika me je u jednu običnu sredu posle škole nazvala da mi kaže da si se ti rodila. Nisam mogla da prekinem da plačem. Ceo život sam te toliko želela. Uplašila sam se kada smo mama, ti i ja ostale same. Mislila sam da nismo dovoljno jake. Onda smo se jedna zbog druge zbližile više nego ikad. Dokazale smo da i te kako možemo, i da nam je tako najbolje – raznežila je Hana sve koji su pročitali dirljive reči upućene mlađoj sestri.

Pročitajte: Otkud sad ovo - Hana Ikodinović nikad ništa ne objavljuje na Instagramu, ali je danas prekršila to pravilo FOTO

Dušan Petrović

 

‒ Obećala sam mami da ću zauvek da te čuvam. Ne znam šta je bio život pre tebe, ovih pet godina je najlepših, najzabavnijih pet godina koje ikome mogu da se dese. Volela bih da svima mogu da ispričam koliko si genijalna. Koliko si duhovita, koliko mi je svako jutro sa tobom prelepo. Volela bih da svima otpevamo pesmicu na engleskom i da brojimo do dvadeset. Hvala ti što me voliš. Hvala ti što si nam pokazala šta je život i što si nas vratila u isti. Ja sam najsrećnija devojka na svetu jer imam tebe i mamu pored sebe. Voli te beskonačno tvoja Hani Bani.

Komentari (2)

Loading
Mary 17:06 01.03.2023
Odgovori

Jadno dete... Hana boluje preko sestre što ni ona nije imala oca u životu... Bolje same nego toksičan odnos...

Mira 14:08 03.03.2023
Odgovori

Otac kolac! Nije džabe rečeno....i moje dete pored živog oca odrasta bez njega... Podrška svim samohranim majkama ❤️

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti