Autfit i za tinejdžerke i za dame: Nataša Bekvalac i Hana savršeno modno usklađene

Autfit i za tinejdžerke i za dame: Nataša Bekvalac i Hana savršeno modno usklađene

Autor: | 11/12/2023

0

Hana Ikodinović i Nataša Bekvalac zaista su idealan ćerka-mama duo. Pune podrške i ljubavi jedna prema drugoj, koriste svaku priliku da pokažu javnosti koliko se vole.

Instagram

 

Lepotice su porodično izašle iz svog prelepo okićenog stana kako bi uživale van kuće, i tu je nastala emotivna fotka koju je ćerka Nataše Bekvalac danas objavila.

Pročitajte: Hana Ikodinović raznežila javnost novom objavom - Volim te

Svi su primetili da su mama i ćerka obukle gotovo identično - crni tanak džemper i farmerke, samo su kosu  sklonile sa lica drugačije.

Tinejdžerka je vezala kosu u niži rep, dok se lepa Nata odlučila za malo opušteniju punđu.

Instagram

 

Hana je imala izrez na svom džemperu, što potpuno odgovara trenutnim trendovima i u skladu je sa njenim godinama, dok se Nataša odlučila za zatvorenu varijantu džempera.

Pročitajte: Ovde živi klasična Vaga - Nataša Bekvalac nam je otvorila vrata luksuznog stana FOTO

Iako sa decom gradi odnos pun poštovanja i ljubavi, Nataša je svojevremeno rekla da Hani i mlađoj Katji ne želi da bude drugarica, nego samo „cool“ mama.

‒ Htela sam da kažem da nisam mama zbog koje klinci, kad dođu kod nas, prevrću očima, ali nisam im ni drugarica. Ne razumem majke koje kažu „moja ćerka i ja smo drugarice“. Hana ima svoje prijatelje, a ja niti mogu, niti želim da imamo takav odnos ‒ rekla je lepa Novosađanka za HELLO!

Dragan Klem

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još