Roditeljske muke Čole i Nate: Lara i Hana postale drugarice, hit snimak se brzinom svetlosti širi društvenim mrežama (video)

Roditeljske muke Čole i Nate: Lara i Hana postale drugarice, hit snimak se brzinom svetlosti širi društvenim mrežama (video)

Autor: | 26/07/2022

0

Ćerka Zdravka Čolića i Hana Ikodinović hit na društvenim mrežama

Nataša Bekvalac i Zdravko Čolić nikad nisu snimili duet, što ne znači da se to jednog dana neće desiti. Pripadaju različitim svetovima i muzičkim sferama, teško je zamisliti da bi mogli da se druže, ali, ako bi se pitale njihove ćerke – priča bi se momentalno promenila.

Pročitajte: Nataša i Dača ponovo kao jedno, Hana objavila fotografije i SMS poruke - Imam najbolje roditelje na svetu! (video)

Dragan Klem

 

Naime, na „TikToku“ se pojavio snimak kako Hana Ikodinović i Lara Čolić zajedno pevaju „Lutku“, aktuelni hit mlade pop zvezde Breskvice. Dakle, ni Natašina, ni Čolina pesma. Biće da ih interesuje neka druga muzika, prilagođena njihovom uzrastu.

Pročitajte: Sve oči gledaju u Aleksandru - Čolina žena prvi put javno na njegovom koncertu, ovu pesmu joj je posvetio (foto)

Budući da su petnaestogodišnjakinje, jasno je da su Hana i Lara lako našle zajednički tinejdžerski jezik. Neko je, u komentarima ispod snimka, primetio da liče. Samo još da čujemo kako su reagovali njihovi roditelji...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti