Hana Ikodinović raznežila javnost novom objavom: Volim te

Hana Ikodinović raznežila javnost novom objavom: Volim te

Autor: | 25/09/2023

0

Ćerka Nataše Bekvalac objavila emotivan post

Nataša Bekvalac danas slavi 43. rođendan i sigurno će ga obeležiti velikom žurkom ili luksuznim putovanjem kao što ima običaj. Brojni prijatelji obasipali su je zajedničkim fotografijama i lepim željama na svojim Instagram-profilima, ali najlepša čestitka došla je od njene starije ćerke Hane, koja je raznežila javnost.

Dragan Klem

 

Hana Ikodinović postala je zvezda Instagrama i svi su čekali šta će ćerka Nataše Bekvalac objaviti za mamin rođendan. Hana nas je sprovela kroz jedinstveni vremeplov zajedničkih fotografija, selfija, trenutaka „iza scene“, u kojima Natašu vidimo u raznim izdanjima, ali prvenstveno kao toplu majku koja će sve učiniti za svoje ćerke.

Pročitajte: Prva tetovaža Hane Ikodinović - Na ruci inicijali, samo da se ne pokaje kao Nataša i Dača

 

U opisu fotografija Hana je samo napisala „43, volim te“, a nizom fotografija pokazala je da su zaista bliske i da im je uvek zabavno kada vreme provode zajedno.

 

Nataša i Hana navikle su da emotivnim rođendanskim čestitkama na društvenim mrežama javnost dovode do ivice suza. Recimo, pevačica je starijoj ćerki prošle godine na Instagramu čestitala rečima: „Moj si najveći uspeh, bezuslovna ljubav, oslonac, saputnik i borac. Hvala ti što već 15 godina moj si vodič kroz život, učitelj, i hvala ti što sam ti mama. Nije nam lako, ali nam je najbolje! Voli te mama tvoja. Ponosna sam na svaki tvoj korak. Svaki, ne zaboravi!“

Pročitajte: Isuse, da li su ovo naša deca? Ćerka Kristine Bekvalac sušta je suprotnost Natašinoj Hani, upoznajte tajanstvenu Petru FOTO

Iako sa decom gradi odnos pun poštovanja i ljubavi, Nataša je svojevremeno za HELLO! rekla da ćerkama ne želi da bude drugarica, nego samo „cool“ mama.

‒ Htela sam da kažem da nisam mama zbog koje klinci, kad dođu kod nas, prevrću očima, ali nisam im ni drugarica. Ne razumem majke koje kažu „moja ćerka i ja smo drugarice“. Hana ima svoje prijatelje, a ja niti mogu, niti želim da imamo takav odnos.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti