U domu Nataše Bekvalac je veselo, Katja proslavlja 3. rođendan (foto)

U domu Nataše Bekvalac je veselo, Katja proslavlja 3. rođendan (foto)

Autor: | 28/02/2021

0

Srpska Barbika, lepa Novosađanka, najlepša pevačica... za nju postoji hiljadu i jedan nadimak, a ona uživa da bude ono što jeste - Nataša Bekvalac majka, sestra, ćerka, pevačica... O roditeljstvu neretko govori, razlika između ćerki je dovoljno velika da se Hana o Katji stara kao druga mama, a danas je mlađa mezimica posebno u centru pažnje.

Pročitajte: Najzad prelomila - Odluka Nataše Bekvalac je konačna

Miloš Nadaždin

 

Naime, ponosna mama je podelila sa svima lepe vesti - Katja proslavlja treći rođendan. Malena lepotica je uživala u svom divnom danu, a sve je bilo podređeno njenim željama, od torte, dekoracije, autfita... 

Bekvalčeva je emotivnom čestitkom poželela naslednici rođendan: 

- Srećan rođendan cvete moj, zvezdice i sunce moje.Moj si život i moja snaga, mamina si ljubav i bajka.Volim te - napisala je Nataša i pokazala delić atmosfere sa proslave, kao i kako je izgledala dekoracija za Katjin divan dan. 

Pročitajte: Nataša Bekvalac priznala - Imam sve moguće nesigurnosti koje žena može da ima

Instagram @bekvalceva

 

 

Nataša se nakon kratkog boravka u srpskoj Atini ipak vratila u prestonicu, te će ovde nastaviti život sa ćerkama. Ona je dodala da je "samo lečila rane u svom rodnom gradu". S obzirom na to da su rane zalečene, osmeh vraćen na lice, Nataša Bekvalac je spremna za nova životna poglavlja, a kao podrška su joj tu Hana i Katja, kojima je maksimalno posvećena.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti