Nataša Bekvalac nasmejala Srbiju: Moj ljubavni život u 15 sekundi (video)

Nataša Bekvalac nasmejala Srbiju: Moj ljubavni život u 15 sekundi (video)

Autor: | 27/10/2020

0

Ljubavni život Nataše Bekvalac izuzetno je turbulentan i javnosti veoma interesantan. Novosadska Barbika imala je nekoliko veza koje su se neslavno završile, kao i tri braka o kojima često govori. Ipak, Nataša je mnogo puta iskoristila priliku da se našali na svoj račun, kada je o emotivnom životu reč.

Nataša Bekvalac ponovo je odlučila da duhovito progovori o svom životu. Na svom „Instagram“ storiju objavila je video kao ilustraciju emotivnog života.

„Moj ljubavni život u 15 sekundi. Uživajte!“, napisala je Nataša u opisu videa, u kome devojčica konstantno pokušava nemoguće i pravi istu grešku.

Pročitajte: Nataša Bekvalac - Neću muškarca koji će da me nervira i postavlja glupa pitanja

Iako je iza nje buran period, ljubavni život Nataše Bekvalac već neko vreme je u zatišju.

‒ Nemam dečka već dve i po godine. Uletala sam iz veze u vezu, iz braka u brak. Potrebno je vreme da bih se resetovala i bila samo svoja. Mnogo toga sam ponela na sebi, nisam skroz dobro, treba mi još malo vremena ‒ rekla je Nataša gostujući u emisiji „Sceniranje“.

Imala je adekvatan odgovor na komentare da se prečesto udavala:

‒ Ja bih rekla udavala sam se taman toliko koliko mi je bilo potrebno. Ne bih se ja toliko puta udavala da nisam na vreme izlazila iz odnosa kada su počinjali da me guše i čine nesrećnom. Nisam od žena koje će zarad komšija i priča sa kojima ne mogu da se nose ostati u nečemu što im ne prija. To nije dobro za žene, bićete sve lošije majke i supruge, u svim sferama.

Pročitajte: Nataša Bekvalac se priprema za veliko slavlje - Četrdeset zvanica a ona u belom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Oct 3, 2020 at 3:04am PDT

Sada, kada uživa u sebi i svojoj slobodi, realna je u sagledavanju odnosa na koje je stavila tačku, za bivše nema ružne reči, a novog dečka zamišlja ovako:

‒ Ne treba da mi postavlja glupa pitanja, da se bavi mojom prošlošću i da me nervira.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović, Instagram

Najnovije vesti