Ovo se čekalo: Jelena Karleuša se javno obratila suprugu, poruka je jasna

Ovo se čekalo: Jelena Karleuša se javno obratila suprugu, poruka je jasna

Autor: | 16/02/2021

3

Jelena Karleuša dosta dugo na svom profilu na "Instagramu" nije objavljivala fotografije sa suprugom Duškom Tošićem, a to je podstaklo sumnju da u njihovom braku ne cvetaju ruže. Ali kako se danas na ovoj društvenoj mreži pojavila njihova zajednička fotografija, fanovi i verna publika mogli su da odahnu - ljubav je u vazduhu. 

Pročitajte: Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića ponovo na udaru javnosti - Fotografija otkrila pravu istinu

Ata Images

 

 

Jelena Karleuša suprugu je pružila veliku podršku kada je nedavno potpisivao ugovor za turski klub "Kasimpaša", a sada je, sudeći po fotografijama na "Instagramu", otputovala u Istanbul kako bi suprugu pravila društvo. Jelena je želela da svom voljenom Dušku, posle mnogo vremena, posveti i svoju objavu na "Instagramu", a njene reči i dalje odzvanjaju. 

- Živeli za dobrog, poštenog, neiskvarenog čoveka pored mene, oca dve ćerke koje neizmerno voli, za velikog sportistu. Živeli za čoveka koji nikada nije varao, ponizio ili obrukao. Nikoga. Nikada. Čoveka bez jedne jedine mrlje... Imam potrebu da napišem: Niko tebe Duško ne može da uprlja, nema te zle namere, te laži koja može da uprlja dobrog čoveka i njegovu porodicu - napisala je Jelena pored njihove zajedničke fotografije i time pokazala da mesta o preljubi, niti trećoj osobi u njihovom braku, definitivno nema. 

 

 

Komentari (3)

Loading
Bora 13:09 17.02.2021
Odgovori

Dosta više sa Jelenom i Tošića, zar su oni važni i bitni, dosta, dosta, dosta....

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti