Jelena se oglasila: Šta to radi Duško Tošić?

Jelena se oglasila: Šta to radi Duško Tošić?

Autor: | 28/01/2021

2

Neposredno pred njegov rođendan, odluka Duška Tošića iznenadila je javnost. Naime, Duško je posle dve i po godine igre za Fudbalski Klub “Guangdžou RF”, spreman za novi izazov. Od svojih fanova i kluba oprostio se i javno, na svom "Instagramu".

- Hvala klubu i svim mojim kineskim navijačima koji su me podržavali u ove dve i po čudesne godine. Zaista sam uživao u njima i oni će uvek imati posebno mesto u mom srcu. Jako sam tužan što napuštam ovu prelepu zemlju, ali se i unapred radujem budućnosti i novim prilikama - napisao je on tada.

Pročitajte: Svi pričaju o prevari i razvodu, a Jelena je Dušku priredila najlepši rođendanski poklon (video)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Po Duškovom povratku u Srbiju, mediji su pisali o njegovom novom početku i potpisivanju trogodišnjeg ugovora za FK "Crvena zvezda". Ipak, stvari soje drugačije, a lepe vesti na svom "Instagram" nalogu prva je saopštila Duškova supruga, koja mu je u poslednje vreme najveća podrška.

- Čestitam Dušku potpisivanje ugovora sa novim klubom Kasimpasa u Istambulu. Turska je zemlja u kojoj ga neizmerno vole i poštuju. Trenutno se nalazi u novom kampu i veoma je srećan - napisala je Jelena i objavila fotografiju svog supruga. 

instagram printscreen @karleusastar

 

 

Neposredno zatim i Duško se oglasio i na društvenim mrežama podelio lepe vesti. Iako je odluka Duška Tošića na neko vreme zbunila javnost, sada je jasno da on svoju karijeru nastavlja u zemlji koja izuzetno voli i njega i njegovu suprugu Jelenu, koja se do sada nekoliko puta našla na naslovnim stranama turskih medija, koji su o njoj pisali sa neizmernim poštovanjem.

Pročitajte: Ispovest Jelene Karleuše zakucala Srbiju ispred malih ekrana - Izvinite za suze!

Komentari (2)

Loading
NBgd 12:06 30.01.2021
Odgovori

Samo da ne bude blizu ,,voljene,, ženice 😆😆 To, to, to je ta ljubav fatalna.. 😆🤣🤣

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti