Bol je puko ko kanjon: Duško je Jeleni uvek bio podrška, ali njegovo srce je reklo svoje (video)

Bol je puko ko kanjon: Duško je Jeleni uvek bio podrška, ali njegovo srce je reklo svoje (video)

Autor: | 12/06/2022

0

Srce Duška Tošića reklo je svoje

Nije tajna da je Duško Tošić pre nego što je upoznao Jelenu Karleušu bio njen fan. I sama pevačica pričala je da je od Duškovih drugova saznala da mu je momačka soba bila oblepljena njenim posterima, a podrazumevalo se da je znao sve pesme koje je snimila.

Pročitajte: Nikad ne biste pogodili - Uz ovu pesmu su se Jelena Karleuša i Duško Tošić prvi put poljubili

Miša Obradović

 

U godinama koje su usledile Duško Tošić postao je jedan od naših najboljih, pa i najplaćenijih fudbalera, ali muzički ukus nije promenio.

Svojevremeno, Jelena je na svojoj Fejsbuk stranici objavila snimak, na kome se vidi Duško koji, dok vozi automobil, peva njenu baladu „Ko ovu dramu režira“. Za stajling iz 2016. godine i danas zaslužuje najviše ocene što se ne može reći i za njegove vokalne sposobnosti. Ali, bitna je dobra volja, pa i podrška voljenoj ženi.

Pročitajte: Jelena trudna, Duško preplavljen emocijama - Sva sreća na jednoj slici, nećete verovati ko ju je objavio (foto)

Odnosi između supružnika su, nažalost, već neko vreme narušeni, a zanimljivo je da većina novinskih tekstova posvećenih nesuglasicama između Jelene Karleuše i Duška Tošića u podnaslovu imaju aluziju upravo na reči pesme „Ko ovu dramu režira“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti