Emina Jahović Sandal: Porodično letovanje u Gjodžeku

Emina Jahović Sandal: Porodično letovanje u Gjodžeku

Autor: | 01/07/2015

0


Pevačica Emina Jahović je u društvu supruga Mustafe Sandala i sinova Jamana i Javuza otputovala na dugo letovanje u Gjodžek. U svojoj vili u ovom letovalištu pop zvezda iz Novog Pazara ugostila je rođenu sestru Sabinu i sestrića Lea i porodičnu prijateljicu Mariju, a tokom letnjeg odmora Eminina majka će im se pridružiti kako bi kćerki pomogla oko unuka. Posle letnjeg raspusta pevačica planira da decu odvede u Novi Pazar, gde će mališani uživati u društvu bake i ostalih članova familije.


- Deca obožavaju da idu u mesto u kome sam odrasla, ali tamo ćemo ići posle odmora, u septembru - rekla je za "Hello!" zgodna zvezda koja sa jedanaest godina starijim kolegom i suprugom najradije uživa u malim stvarima, poput porodičnih rituala koje svake godine imaju u letovalištu na Egejskom moru, gde provode najmanje dva meseca.


- Deca obožavaju naše odmore jer uživaju u svim morskim aktivnostima, naročito u plivanju i igri u pesku. Osim što ćemo se prepustiti celodnevnom druženju sa sinovima i svakodnevnom odlasku na plažu, očekujemo da nam se u našoj kući u Gjodžeku pridruže prijatelji i članovi porodice. Volimo da ugostimo drage ljude, to nam predstavlja uživanje - otkrila je nedavno za "Hello!" pevačica koja svoju kreativnost i maštovitost izražava na više polja. Pored muzike, svoju darovitost iskazala je i u dizajniranju ženskih cipela i sandala sa visokom potpeticom, a lansiraće i kozmetičke proizvode sa svojim imenom.
Inače, Emina sa suprugom planira da u avgustu za sina Jamana organizuje još jedno slavlje povodom njegovog sedmog rođendana.

A video posted by Emina Jahovic Sandal (@yaemina) on Jun 29, 2015 at 10:45am PDT

Autor: Hellomagazin.rs
Foto: Emina Jahović / Instagram; Mustafa Sandal / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti