Emina Jahović: Porodično okupljanje u Milanu

Emina Jahović: Porodično okupljanje u Milanu

Autor: | 11/05/2015

0

Pop zvezda Emina Jahović-Sandal provela je nekoliko nezaboravnih dana u Milanu, gde je boravila sa suprugom Mustafom i njihovim sinovima Jamanom i Javuzom. Povod da sa porodicom otputuje u Italiju bio je rođendan njene sestre Sabine, koji su proslavili u jednom restoranu u prestonici mode. Poznato je da je Emina veoma privržena majci Seniji, bratu Mirsadu i sestri Sabini, a porodica je odlučila da se ovog puta okupi u Milanu i da tamo upriliče slavlje u čast njene sestre.

Za magazin "Hello!" pevačica je podelila utiske sa putovanja.
- Obožavam da putujem sa porodicom. Mustafa i ja smo više puta bili u Milanu, dok su Jaman i Javuz sada prvi put boravili u tom predivnom gradu, i oduševljeni su svime što su videli. Javuzu su se posebno dopali atraktivni automobili kojih tamo ima mnogo, pa je išao ulicom i brojao ih, to mu je bila glavna zanimacija - kaže kroz osmeh lepa Novopazarka i dodaje:
- Povod za odlazak je bio rođendan moje sestre, na kome smo se odlično proveli, a boravak u Milanu iskoristili smo i za duge šetnje i obilazak njihovih nadaleko čuvenih restorana, kojima smo svi oduševljeni.

Poznato je da su tridesettrogodišnja pevačica i njen dvanaest godina stariji suprug zaljubljenici u putovanja, a najviše uživaju kada su sa njiima i njihova deca. Ovoga puta imali su i poseban povod, pa se četvoročlana porodica vratila puna lepih utisaka. Po povratku iz Italije, Emina je počela da radi na novoj pesmi i njenoj ekranizaciji, koju će uskoro predstaviti publici.

Autor: Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti