Branislav Janković: Daljina ne može da ugrozi Katarininu i moju vezu

Branislav Janković: Daljina ne može da ugrozi Katarininu i moju vezu

Autor: | 02/12/2013

0


Maneken i voditelj Branislav - Bane Janković nedavno je dobio najveću šansu u karijeri. Počeo je da vodi kviz "Najbrži igrač Srbije" koji se emituje na televiziji "Pink". Za ovog tridesetogodišnjaka prelazak na najgledaniju komercijalnu televiziju ostvarenje je njegovih snova, a budući da se pomenuta emisija snima u Budimpešti, zbog ovog izazova morao je potpuno da promeni način života. Branislav odnedavno živi na relaciji između naše i mađarske prestonice, što mu izuzetno prija, a razdvojenost od verenice Katarine Živković, prema njegovim rečima, ne može da ugrozi njihovu ljubav. Od početka zabavljanja jedno drugome su najveća podrška i nikada se nisu međusobno sputavali jer su oboje puni ambicija i želje za uspehom.
- Kada mi je posao ponuđen, nisam bio u dilemi da li da ga prihvatim, jer je to odlična prilika za moju karijeru na televiziji. Od početka sam znao da ću morati da živim na dve adrese i da ću dobar deo meseca biti razdvojen od Katarine. Međutim, to ne smatramo problemom jer takve stvari nikada nisu bile prepreka u našoj vezi. Podrazumeva se da mi nedostaje kada nismo zajedno, ali se zato svakodnevno čujemo i na taj način donekle nadoknadimo razdvojenost - tvrdi Janković koga verenica nije imala priliku da poseti u Budimpešti.
- Do sada sam više puta bio u tom gradu na otprilike dve nedelje, međutim, nekako se uvek dešavalo da Katarina u tom periodu ima mnogo posla tako da nikada nije išla sa mnom. Biće još prilika i već prvi put kada se bude ukazala šansa da odemo zajedno u Mađarsku sigurno ćemo to uraditi.
Atraktivni voditelj tvrdi da je stekao mnogo prijatelja u Budimpešti i da mu se izuzetno dopada taj grad, gde je za kratko vreme uspeo da sebi organizuje lep i kvalitetan život.
- Budimpešta je lep i veliki grad koji je stalno prepun turista. Ima mnogo znamenitosti koje vredi obići, a ulice su prelepe tako da je šetnja uvek pravo uživanje. Kompanija koja realizuje kviz „Najbrži igrač Srbije“ velika je internacionalna firma u kojoj radi mnogo ljudi i svi se međusobno družimo i zajedno provodimo slobodno vreme. Lepo sam tamo organizovao svoj život, čak sam pronašao teretanu u kojoj svakodnevno vežbam, što mi mnogo znači. Mogu da kažem da je život na dve adrese super jer, kada mi dosadi jedan grad, odem u drugi i obrnuto - tvrdi nekadašnji učesnik "Farme", koji je nedavno imao zdravstvene probleme kada mu je virus koji nije lečio prešao na srce.
- Nisam imao tako ozbiljne probleme kako se o tome pisalo. Najvažnije mi je da je sada sve u redu i da se odlično osećam. Pun sam elana, pa tako pored pomenutog kviza radim i kao PR jednog noćnog kluba, ali sam i menadžer ordinacije „Master fizikal“. Volim da radim i drago mi je da mi se poslednjih meseci dešavaju lepe stvari na poslu. Između ostalog, vrlo sam srećan što sam posle stečenog iskustva na televiziji „Svet plus“ dobio šansu da se dokažem i na najgledanijoj komercijalnoj televiziji. Za sada, svi su zadovoljni mojim radom, dobijam samo pohvale, što mi, naravno, znači - zaključuje Janković koji jedva čeka priliku da Katarini pokaže Budimpeštu.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti