Katarina Živković: Ko je zna - on je voli

Katarina Živković: Ko je zna - on je voli

Autor: | 02/06/2011

0

Popularna pevačica Katarina Živković nedavno je snimila novi singl „Ko me zna“ u studiju svoje koleginice, folk dive Svetlane Cece Ražnatović. Budući da je veoma zadovoljna saradnjom odlučila je da uskoro snimi još jednu pesmu sa istim saradnicima. Pre toga, ova zvezda „Granda“ planira da otputuje u neku egzotičnu zemlju gde će snimiti spot za svoju hit pesmu, dok će leto provesti na Crnogorskom primorju.
- Jako sam srećna što sam imala priliku da radim u Cecinom studiju, jer su uslovi fantastični, i planiram da nastavimo saradnju. Nažalost, još nisam imala priliku da se upoznam sa našom velikom zvezdom, čiji rad veoma poštujem - počinje Katarina razgovor za "Hello!".
- Uskoro planiram da otputujem na neku egzotičnu destinaciju gde ću snimiti spot za pesmu „Ko me zna“, koju je publika veoma dobro prihvatila. Još nisam odlučila gde će to tačno biti, a mislim da će se svi iznenaditi kvalitetom te ekranizacije pošto će se snimati filmskom kamerom. Posle toga, odlazim u Crnu Goru gde ću tokom leta nastupati duž primorja, dok sa dečkom još nisam odlučila gde ćemo na odmor.
Ova mlada Leskovčanka nedavno se ponovo našla u centru pažnje zbog navodne svađe sa jednim od čelnih ljudi „Granda" Sašom Popovićem. Međutim, lepa brineta kaže da nikada nije došla u sukob sa svojim direktorom i da imaju korektnu saradnju.
- Nije mi bilo prijatno kada sam pročitala da sam u svađi sa Sašom Popovićem, jer je to neistina. Nas dvoje smo oduvek imali odličan odnos, a Saša je prema svim učesnicima „Zvezda Granda“ izuzetno korektan. Pogotovo me je pogodila priča da sam napravila veliki ceh u kafani za koji sam rekla da ga stave na račun Popovića, jer tako nešto nikada ne bih uradila. On je čovek koji mi je mnogo pomogao u karijeri i njemu najviše verujem, pošto mi uvek daje najbolje savete - objašnjava Katarina i otkriva da uskoro od novca koji je dobila kao pobednica „Farme“ planira da kupi stan.
- Pošto trenutno živim kao podstanar, nameravam uskoro da sebi obezbedim krov nad glavom, jer mi je to izuzetno važno, tako da ću deo novca koji sam zaradila kao pobednica rijalitija "Farma" potrošiti na nekretnine, dok ću ostatak uložiti u karijeru. S obzirom da sam dugo živela na Novom Beogradu, planiram da u tom delu grada sebi kupim stan. U tom kraju se osećam kao kod kuće i ne bih volela da živim na drugoj lokaciji - iskrena je Živkovićeva.
Katarina kaže da u novom stanu neće živeti sa svojim dečkom, manekenom Branislavom Jankovićem sa kojim se zabavlja već šest meseci, jer smatra da je još rano za takve odluke.
- Veoma sam srećna u vezi sa Banetom, da nije tako, ne bih bila ovako uspešna u poslu. Samo emotivno ispunjena žena može da daje svoj maksimum i na ostalim životnim poljima. Iako se mnogo pričalo o našoj vezi, mediji su nas često rastavljali, nas dvoje smo zajedno i, kako sada stvari stoje, smatram da je on idealan muškarac za mene, ali mislim da je još rano za zajednički život. Volim svoju slobodu i često imam potrebu da se osamim, a to ne bih mogla kada bih živela sa Banetom - zaključuje Katarina.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti