Katarina Živković: Još nije vreme za venčanje i decu

Katarina Živković: Još nije vreme za venčanje i decu

Autor: | 09/01/2013

0


Katarina Živković poslednje dve godine spada u grupu pevača koji ne dižu glavu od posla. Otkako je učestvovala i pobedila u rijalitiju "Farma", njen život se skroz promenio. Stekla je veliki broj fanova, radi svakog vikenda, a pored sebe ima verenika Branislava Jankovića, sa kojim jednog dana želi da zasnuje porodicu. Voditelj Jutarnjeg programa televizije Svet plus joj je velika podrška, i privatno i poslovno, pa već dugo obavlja funkciju i njenog menadžera.

Poznata Leskovčanka kaže da će 2012. godinu pamti samo po lepom, a da je u 2013. godinu ušla bez velikih želja. Srećna je i ponosna na sve što je postigla za svoje 23 godine. Ostvarila se u poslu, kao i na emotivnom polju.
- Sebi i svojim bližnjima za Novu godinu pre svega sam poželela zdravlje. U 2013. želim da budem i dalje zaljubljena i voljena. Postoji još milion malih a lepih stvari o kojima maštam. O njima, ipak, ne mogu da pričam, nisu za javnost.

Koji događaj iz prošle godine bi obrisala kao gumicom?

- Ništa! Iz svake negativne situacije ili lošeg životnog perioda naučim lekciju i izvlačim pouke kako više nikada ne bih napravila iste ili slične greške. Moram priznati da sam grešila, kao i svi drugi. To je sastavni deo života.

Zahvaljujući pobedi u "Farmi" pre dve godine postala si jedna od popularnijih pevačica. Da li bi opet učestvovala u nekom rijaliti programu?
- Učešće u 'Farmi' mnogo je doprinelo mojoj popularnosti. Tu priliku sam iskoristila na najbolji mogući način. Takav vid eksponiranja više mi nije potreban jer sam većinu ciljeva ostvarila. Sada je sve samo u trudu i radu.

Tokom proslave Nove godine obeležila si i dve godine veze sa verenikom Banetom Jankovićem. Reklo bi se da ste miljenici medija. Da li te opterećuje toliko često pisanje o vašoj ljubavi?
- Takvi tekstovi ranije su me mnogo opterećivali, sve dok nisam shvatila da nema ništa od nerviranja i da će novinari pisati neistine o mojoj vezi i privatnom životu sve dok se budem bavila javnim poslom. To je teret koji nosi estrada.

Verili ste se prošle zime na Kubi. Kada će svadba?

- Što se svadbe tiče, ne žuri nam se. Oboje smo mladi i lepo nam je ovako.

Mediji pišu da Bane želi troje dece, a da ti nisi još spremna za majčinstvo. Da li je to tačno?
- Kao što rekoh, sve će se dogoditi u svoje vreme. Nigde ne žurimo.

S vremenom nestaje strast između parova. Kako zavodiš Baneta?
- Ima dosta zanimljivih načina da se održi i rasplamsa strast, ali oni nisu za svačije uši. Zavodimo se međusobno svakodnevno.

Koliko je seks bitan u vezi?

- Smatram da je bitan, ali ne i najbitniji. Bar ne meni.

Često ti se momci udvaraju, da li si padala u iskušenje da prevariš Baneta i kako odolevaš izazovima?
- Nešto ne vidim da drugi momci lome noge trčeći za mnom (smeh). Šalim se, nije to baš tako. Ne ume svako da mi priđe, tako da sam, što se udvarača i iskušenja tiče, sigurna. Ne volim prevare i ne bih volela da budem prevarena. Uvek sam išla linijom većeg otpora i onda kada sam želela da budem sa drugim momkom, pre toga bih sigurno sve raščistila s onim s kojim sam u vezi.

Nedavno si promovisala spot za pesmu "Da mi je", a među gostima bio je i fudbaler Partizana Vladimir Volkov. Od kada datira vaše prijateljstvo?
- Presrećna sam što su na promociju došli svi koje sam pozvala. Jedan od njih je Banetov i moj prijatelj Vlada, kog neizmerno volim i poštujem. Kod njega posebno cenim to što je veseljak i pozitivac. Njemu nikada nije problem da uzme mikrofon i od srca zapeva neku dobru staru pesmu.

Iza sebe imaš težak period depresije. Kako si uspela da se oporaviš?

- Mnogima se desilo da klonu duhom i posustanu. Bitno je s time se uspešno, snagom volje izboriti, baš kao i ja. Porodica, publika i posao dali su mi snagu da nastavim dalje, da se izdignem iz pepela i da nikad jača odlučim da ne traćim dragoceno vreme i živce na budalaštine. Iz toga sam naučila novu lekciju i izvukla poentu.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti