Momčilo Otašević: Ljubav koja obećava

Momčilo Otašević: Ljubav koja obećava

Autor: | 23/02/2012

0

Talentovani glumac Momčilo Otašević, koji je odlično dočarao lik Luke Radmilovića u seriji „Budva na pjenu od mora“, student je treće godine cetinjskog Fakulteta dramskih umetnosti, u klasi profesora Branislava Mićunovića. Pre sedam meseci započeo je vezu sa koleginicom sa fakulteta Tijanom Bjelicom, koja je sa Cetinja. Dvadesetdvogodišnji umetnik, koji je osvojio srca mnogih gledateljki ulogom Luke, pre angažmana u popularnoj seriji na „Prvoj“ televiziji dobio je ulogu u filmu „Led“, rediteljke Jelene Bajić-Jočić. Iako je zbog snimanja bio primoran da bude u Srbiji, mladi glumac je tokom rada na tom filmu započeo vezu sa koleginicom Tijanom Bjelicom, za koju njihovi prijatelji kažu da je je veoma talentovana glumica.
Momčilo, koga odlikuju lepo vaspitanje i besprekorni maniri, za magazin „Hello!“ ljubazno je rekao da ne voli da se kroz ljubavni život javno eksponira.
- Ne bih da govorim o privatnom životu. O drugim temam možemo da pričamo - bilo je sve što je nadareni Cetinjanin prokomentarisao kada smo ga upitali za emotivnu vezu sa lepom brinetom.
Iako su zajedno tek sedam meseci, njihovi prijatelji kažu da su veoma privržen jedno drugom i da njihovu vezu krasi poverenje.Inače, zgodni glumac je živeo u Rimu godinu dana pre nego što je upisao Akademiju dramskih umetnosti na Cetinju. U glavnom gradu Italije je upisao studije arhitekture, ali je ljubav prema dramskoj umetnosti ipak prevagnula, te se vratio na Cetinje gde živi i studira. Iako je doživeo veliku popularnost timačeći lik Luke Radmilovića, njegovi najbliži kažu da se nimalo nije promenio i da se u rodnom gradu ponaša kao i ranije.
Potvrda da je mladi umetnik sve uspešniji u svom poslu je i činjenica da se u poslednje vreme posvetio snimanju crnogorskog filma „Ðečaci iz ulice Marksa i Engelsa“, reditelja Nikole Vukčevića, uz slavne glumce Anu Sofrenović i Nebojšu Glogovca. Momčilo sa svojom devojkom Tijanom u Podgorici sa velikim uspehom igra u predstavi "Lukrecija iliti ždero“, reditelja Jagoša Markovića, u KIC „Budo Tomović“. Oni koji su ih gledali kako igraju zajedno na sceni kažu da se u toj predstavi oseća „hemija“ među njima.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti