Glumci serije "Kad lišće pada" stigli u Beograd (Foto)

Glumci serije "Kad lišće pada" stigli u Beograd (Foto)

26/02/2012

0

Glumci najpopularnije TV sage "Kad lišće pada" doputovali su u Beograd, gde će biti gosti Prve srpske televizije i specijalne emisije posvećene uspehu serije koja će večeras imati svoje veliko finale. Tolga Korel (Oguz), Hasan Hušekčetinj (Ševket), Gulen Jokter (Dževrije), Benu Jildirlmar (Fikret) i Gokče Bahadir (Lejla) sleteli su na beogradski aerodrom “Nikola Tesla” u 13:50, a tamo su ih već uveliko čekale novinarske ekipe, paparaci i obožavaoci.

Prva je na beogradsko tlo kročila popularna Dževrije, koju je malo ko prepoznao bez karakteristične marame na glavi. Ali kada su shvatili da je ispred njih omiljena svekrva, fanovi su spontano počeli da uzvikuju njeno ime, a glumica je bila iskreno oduševljena dočekom i na odličnom srpskom je rekla:
- Dobar dan!

Za razliku od svog lika u seriji, džangrizave svekrve, Gulen Jokter je večito nasmejana i raspoložena gospođa, koja je čula za popularnost serije u Srbiji.
- Pričali su mi da je 'Lišće' kod vas veoma gledano i da svi vole Dževrije, ali nisam verovala da ćemo izazvati baš ovoliku pažnju. Sad mi je jedan dečko prišao i rekao: Dževrije je super- rekla je sedamdesetogodišnja glumica.

I negativcu Oguzu, glumcu Tolgi Korelu prija dolazak u Beograd.
- Drago mi je što smo došli u Beograd i što volite našu seriju - rekao je popularni Oguz, koji je bio u društvu Hasana Hušekčetina, koji u seriji glumi Ševketa.
Benu Jildirlmar (Fikret) i Gokče Bahadir (Lejla) stidljivo su prolazile kroz masu koja je uzvikivala njihova imena, strpljivo dajući autograme najmlađim obožavaocima.
Petorka iz Turske se zatim sa ekipom Prve televizije uputila ka hotelu a zatim na ručak u prestižni prestonički restoran. U kasnim popodnevnim satima očekuje se dolazak drugog dela ekipe “Lišća”, a večeras od 19:10h svi oni će zajedno sa publikom pogledati poslednju epizodu serije i u specijalnoj emisiji otkriti sve ono što gledaoci nisu znali o njima!

Pre dolaska na Prvu srpsku televiziju posetili su Kalemegdan i ručali u poznatom restoranu. Tolga Korel je, kao i ostali glumci, bio oduševljen Kalemegdanom i sve vreme je mobilnim aparatom fotografisao znamenitosti, a svoje fotografije je kasnije pokazivao kolegama i menadžerima.

Ručak je počeo zdravicom, uz rakiju dunjevaču koju su gosti iz Turske po prvi put probali. Malo je reći da im se mnogo dopala! Uz pršutu, kajmak, sir, domaću čorbu, roštilj i vino, ekipa srije kad Lišće pada provela je prijatno posle podne na Kalemegdanu, a najmlađi obožavaoci su ih i tamo pronašli i slikali se s njima.

Nešto kasnije, i glumica Fahrije Evdžen (Nedžla) stigla je na Prvu srpsku televiziju. Raspoložena i nasmejana, i po mišljenju mnogih najlepša akterka popularne serije, došla je u Beograd i pravo sa aerodroma pridružila se svojim kolegama u prostorijama Prve TV.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti