Milan Vasić: Čekajući novu ljubav i filmsku ponudu

Milan Vasić: Čekajući novu ljubav i filmsku ponudu

Autor: | 01/09/2011

0

Glumac Milan Vasić koji je vrtoglavom brzinom osvojio simpatije širokog televizijskog gledališta ulogama u filmu „Miris kiše na Balkanu“, seriji „Bela lađa“, kao i pozorišnoj predstavi „Pevaj, brate“ konačno je pronašao malo vremena da se odmori od naporne sezone. Slobodne dane, šarmantni umetnik proveo je na crnogorskoj obali, ali i na jugu Srbije i Kosovu gde je posetio roditelje i sestru.
- Posle tri godine konačno imam priliku da se skoro mesec dana pošteno odmorim. Nije da se žalim, ali ne pamtim kada sam imao toliko slobodnih dana da mogu da se maksimalno opustim i posvetim svim dragim ljudima koje zbog posla ne viđam često. Trenutno boravim kod sestre i njene porodice u Vranju. Nedavno sam se vratio iz Budve, gde sam letovao desetak dana. Tamo imam mnogo prijatelja i najviše vremena sam provodio sa mojim južnjacima, momcima iz „Amadesu benda“ i sa pevačem Stevanom Anđelkovićem - kaže na početku razgovora za magazin „Hello!“ Milan Vasić i dodaje da je tom prilikom ispunio svoju davnašnju želju i posetio manastir Ostrog.
- Davno sam želeo da posetim ovu svetinju. Kada se popneš do manastira osećaj je čaroban. Neki blaženi mir i čudan osećaj te obuzme. Nimalo mi nije bilo teško što sam pola sata morao da stojim u redu i da čekam da celivam mošti svetog Vasilija Ostroškog. Posle toga bio sam spokojan, a svim svojim članovima porodice kupio sa brojanice - ističe glumac.
Na pitanje da li je na ovom putovanju bio sa svojom devojkom, Milan negativno odgovara.
- Nemam više devojku, trenutno sam sam. Tu devojku, čije ime, zbog toga što je bivša, ne želim da pominjem, mnogo sam voleo. Ja nikada ne krijem svoje emocije i nije me sramota da ih iskažem. Ona je tek upisala glumu. Budući da sam bio zaljubljen borio sam se za tu vezu, ali jednostavno sitnice i učestali problemi su nas rastavili. Ona i ja smo i dalje u kontaktu, čujemo se s vremena na vreme, ali više nismo zajedno - kaže Vasić i dodaje da iz svog iskustva može da kaže nije dobro da se partneri bave istom profesijom.
- Mislim da nije to dobar spoj, jer nataj način posao prenosiš kući. Dođeš umoran sa probe i moraš da slušaš svog partnera kako je njemu legla neka uloga ili obrnuto. Nekada se uželiš da prodiskutuješ i o nekim drugim temama. Takođe mi je bitno da mi partnerka bude duhovita i da shvata moj smisao za humor, da bude u dobrom i opuštenom odnosu sa mojim prijateljima, naravno i da je lepo vaspitana. Još ako je uz to lepa i zgodna, onda znam da sam definitivno izvukao premiju - sa osmehom govori Milan i priseća se momenta kada je nedavno u Kosovskoj Mitrovici usred nemira sa odabranom ekipom glumaca izveo premijeru predstave „Žica“.
- Bilo je pitanje da li će se predstava održati ili ne, zbog nemira u južnoj pokrajni, a predstava se održavala pod vedrim nebom. I ranije su se dešavali slični sukobi, ali ovog intenziteta ne pamtim da je bilo skoro. Vladao je strah među nama i nije nam bilo svejedno. Smatrali smo da je bolje da predstavu odigramo u Leposaviću. Ipak sve desilo u Kosovskoj Mitrovici, a publika je bila divna. Svi smo ponosni - kaže šarmantni umetnik koga u septembru očekuje početak emitovanja serije „Pevaj, brate“ na televiziji „Prva“.
- Snimili smo dvanaest epizoda. Ko god ih je pogledao izrazio je pozitivne kritike. Tokom snimanja zbog smeha morali smo kamermane često da šaljemo na pauzu. U pitanju je sitkom i mislim da će se publici dopasti. Osim toga, nadam se da će se od jeseni ponovo snimati nove epizode serije „Bela lađa“ u kojima ću i ja učestvovati. Ali ponajviše od svega, kada je posao u pitanju, čekam dobru filmsku ponudu - iskren je Milan Vasić

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još