Momčilo Otašević: Kraj romanse sa koleginicom

Momčilo Otašević: Kraj romanse sa koleginicom

Autor: | 07/09/2012

0

Kada se početkom godine pojavio u seriji „Budva na pjenu od mora“, crnogorski glumac Momčilo Otašević brzo je osvojio simpatije naše publike pošto je na originalan način dočarao lik mladog studenta književnosti Luke Radmilovića. Simpatični dvadesetdvogodišnji glumac leto je proveo snimajući nastavak pomenute serije, ali i pripremajući nove predstave, dok za odmor ovog puta nije bilo vremena. Mnogobrojne poslovne obaveze udaljile su ga i od nekadašnje devojke i koleginice sa akademije na Cetinju Tijane Bjelice, sa kojom je okončao vezu posle godinu dana zabavljanja. Romansu su raskinuli pre dva i po meseca, ali do sada nisu želeli javno da govore o novostima u njihovom emotivnom životu.
- Nas dvoje nismo više zajedno, ali ne volim mnogo da pričam o detaljima našeg emotivnog života. Ne znam koliki je uticaj na raskid imalo to što sam bio preterano zaposlen, a koliko su bili neki drugi privatni razlozi jer nisam o tome razmišljao na taj način. Potrudio sam se da rastanak ne utiče na moje poslovne planove i da glumačke zadatke obavljam podjednako dobro - tvrdi atraktivni glumac koga na jesen očekuju brojne premijere.
 - Veliki deo leta proveo sam snimajući nastavak serije „Budva na pjenu od mora“. Gledaocima mogu da otkrijem da su nove epizode zanimljivije, dinamičnije i pune različitih preokreta. Lik koji tumačim Luka biće ljubomorniji nego ranije, a gledaoci će sami prosuditi da li za to ima razloga ili ne. Po završetku rada na tom projektu imao sam mnogo obaveza, jer sam završavao treću godinu studija na akademiji u Cetinju, pripremao sam dve nove predstave, a počelo je i snimanje filma „Ravna gora“.
Šarmantni mladi umetnik u svojoj zemlji već ima izgrađenu bogatu pozorišnu karijeru, a neke od predstava u kojima glumi su i „Njegoš vatre“, „Lukrecija iliti žredo“, „Četvrta sestra“, „Ribarske svađe“ i „Egzistencija“.
- Uskoro počinjem i sa pripremom predstave „Žaba“ u režiji Lidije Dedović, a beogradska publika će od oktobra moći da me gleda i u filmu „Led“, čija je premijera zakazana. Pošto sam bio prezauzet proteklih meseci, ove godine nisam imao priliku za letovanje, a na plaži sam bio svega četiri puta iako sam uglavnom radio u Budvi. Zato planiram da oko Nove godine sebe častim putovanjem u neki ski-centar. Volim skijanje i kad god zimi imam slobodne dane, iskoristim ih za taj sport, dok leti uživam da se bavim ronjenjem - tvrdi Momčilo koji je ovog leta stekao mnogo novih prijatelja među kolegama iz Beograda.
- Bila je sjajna ekipa mladih glumaca u seriji „Budva na pjenu od mora“ jer je scenario takav da ima mnogo novih, uglavnom mladih likova. Osim što smo vredno radili stekao sam i prijatelje među njima, a najviše vremena smo provodili zajedno Nina Janković, Danina Jeftić, Božo Zubar i ja. Lepo smo se družili i ostali smo u kontaktu. Siguran sam da će se naše drugarstvo nastaviti - zaključuje talentovani Otašević.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti