Milica Majstorović: Novi ljubavni krah

Milica Majstorović: Novi ljubavni krah

Autor: | 17/05/2012

0

Atraktivna Kragujevčanka, pop pevačica Milica Majstorović, nedavno je raskinula romansu sa Beograđaninom Velimirom koji je nekoliko godina stariji od nje, a sa kojim je provela četiri meseca u emotivnoj vezi. Dvadesetdvogodišnjakinja lepog lica i vedrog duha, koja je javnost oduševila talentom i spontanošću kao jedna od najpopularnijih učesnica „Operacije trijumf“, kaže da ne pati zbog raskida i da se posvetila sebi.
- Nismo više zajedno, ali ne patim, jer mi je veza sa Velimirom postala mučenje. Teško je zadobiti poverenje, posebno u početku veze, ako se neko bavi ovakvim poslom. Moja profesija zahteva nastupe u noćnim satima, putovanja i promotivne aktivnosti, a to romansu često vodi u ljubomoru. Tako je bilo i sa ovom vezom. Smatram da je pevačicama najteže da nađu dečka, jer skoro uvek naiđu na nerazumevanje partnera za njihov posao i sve ono što posao izvođača nosi - iskreno i u dahu kaže Milica, koja je prošlog leta okončala burnu vezu sa studentom ekonomije Nenadom Jevremovićem, sa kojim je učestovala u prvom serijalu rijalitija „Parovi“.
Veza sa Velimirom nije je naterala da promeni sebe, niti svoj posao.
- Iskrena da budem, ni u jednom trenutku nisam razmišljala da bi zbog veze sa Velimirom trebalo da nešto u životu menjam. Nisam spremna na promene, i od svog posla ne odustajem, niti to želim. Niko mi ne može dati garanciju za budućnost, moram da se oslonim na sebe, što uvek činim. Sama se borim kroz život, i sebi sve stvaram sa svojih deset prstiju. Tako sam vaspitana, ta uverenja su mi roditelji usadili još u detinjstvu. Posle raskida veze okrenula sam se sebi, radim, trenutno snimam dve pesme. Ekipa iz mog rodnog grada radiće pesme koje su u pop-rok maniru, jer smatram da je Kragujevac epicentar rok scene. Odlučiću da li će to biti maksi-singl ili ću sakupiti još pesama pa objaviti album. Nedavno sam se vratila sa Zlatibora, gde sam za prvomajski praznik prikupljala pozitivnu energiju koju ću uložiti u svoje pesme. Radujem se što ću od sada na nastupima, osim što ću pevati, svirati i flautu, što sam ranije uradila samo za potrebe jedne pesme. Završila sam srednju muzičku školu, odsek flauta - zadovoljno kaže vitka pevačica koja živi u Beogradu. Ona ističe da joj trenutno savršeno odgovara što je sama, bez partnera, jer može u potpunosti da se posveti pre svega sebi, a potom i svom poslu i daljem građenju karijere.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin