Poznate majke: Radost roditeljstva

Poznate majke: Radost roditeljstva

Autor: | 09/04/2012

0

Naše poznate atraktivne javne ličnosti, pevačice Goca Tržan, Tijana Dapčević i voditeljka Nina Radulović-Lečić, nedavno su imale priliku da sa svojim naslednicima učestvuju u dečjoj reviji „Chicco“ na 20. modnoj smotri „Maybelline Fashion Selection“. Dok su s nestrpljenjem čekale da izađu na modnu pistu, pozirale su zajedno za magazin „Hello!“ sa svojim mališanima.
Tijanin sin Vuk, Ninin Lav i Gocina Lena nisu krili oduševljenje što poziraju pred fotoaparatom. Posle fotografisanja, njihove lepe mame su zaključile da su zvezde rođene.
- Lena nije nimalo stidljiva, odlično se zabavila na reviji i ovo joj je drugi put da je na pisti. Modni debi sa mnom je imala kao četvoromesečna beba. Tada smo takođe radile reviju za „Chicco“. Vrlo je društvena, što me raduje, a kuća nam je poput obdaništa- uvek je puna dece. Njen rođendan ćemo proslaviti u maju i svake godine planiram da slavimo napolju, ali nam kiša pokvari planove. Sve mi se više čini da ćemo rođendan organizovati u igraonici - kaže za magazin „Hello!“.
Simpatična Goca konstatuje da njena mezimica Lena sada više liči na nju nego kada je bila manja.
Nina, jedno od najlepših lica sa malih ekrana, kaže da njen sin Lav još veoma liči na tatu, glumca Branislava Lečića, koji je svoje najmilije bodrio iz publike fotografišući ih. Prisutna je bila i Ninina majka, koja je sa mnogo ljubavi unuka slikala tokom revije.
- Lav je dobar i dopalo mu se da korača pistom, nije se uplašio. Dobio je aplauz, što mu se dopalo. S druge strane, ja sam imala blagu tremu, koju, inače, nikada nemam kada vodim emisiju ili pevam. Lav puni godinu dana 2. aprila, ali ćemo proslavu u igraonici pomeriti nekoliko dana - kaže dugonoga brineta kroz osmeh, držeći u naručju preslatkog sina.
Tijana Dapčević, koja izgleda bolje nego ikada, sa mnogo ljubavi govori o svom sinu Vuku, koji likom neobično podseća na nju.
- Iznervirao se jer sam ga već „prošetala“ po pisti pre revije, pa sam ga jedva nagovorila da to ponovi, samo ovog puta pred publikom. Ovo mu nije prvi put da kao maneken učestvuje u reviji, pa je navikao na aplauze - razdragano kaže lepa pevačica koja blista od zadovoljstva dok govori o sinu. Sa velikom nežnošću komunicira sa Vukom, koji je svojim šarmom osvojio sve mališane, učesnike dečje revije, posle koje su zadovoljni roditelji i radosna deca svojim kućama otišli punog srca.

Piše: Nadežda Jokić
Foto: Naike Bokan

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti