Branislav Lečić: Sunčani dani uz prinovu

Branislav Lečić: Sunčani dani uz prinovu

Autor: | 18/04/2011

0

Poznati glumac  Branislav Lečič i voditeljka Nina Radulović-Lečić nedavno su dobili dete. Atraktivna Nina porodila se pet dana pre predviđenog termina. Dečaku, rođenom carskim rezom, ponosni roditelji su dali ime Lav, koje za njih ima jaku simboliku. Srećni otac je po svoju lepu suprugu i bebu došao u porodilišteNarodni front“, a potom je nasmejana porodica ljubazno pozirala fotografima, ne skrivajući radost zbog prinove - sina koji je na rođenju bio dug pedeset jedan centimetar i težak tri kilograma i sto grama. Dok su popularni supružnici ispred automobila radosno mahali okupljenim predstavnicima medija, u nosiljci za bebe bio je udobno smešten dečak čijem je rođenju Branislav prisustvovao.
Nekadašnji ministar kulture ne skriva ushićenje zbog toga što se još jednom ostvario u ulozi oca. Za magazin „Hello!“ ponosni glumac kaže:
- Osećam se sunčano, predivno. Sada imam dva sina i jednu kćerku. Iako nisam bio neko ko u startu želi određeni pol prinove, mislim da je lepo kada se prvo pojavi sin, a onda kćerka. To je božiji blagoslov zbog toga što žene brže sazrevaju od muškaraca, pa postoji velika šansa da budu bliski i drugari i pored razlike od nekoliko godina među njima. Lepo je kad sestra ima starijeg brata. Onda sestra ima zaštitu. Nina i ja ne nameravamo da stanemo što se dece tiče.
Ime Lav se oboma dopalo zbog simbolike - da bude jak i neustrašiv.
- Tim imenom Lav je dobio vetar u leđa. Sama reč obavezuje, a ime pogotovu - kaže Branislav koji je uz lepu voditeljku bio na porođaju kako bi joj pružio podršku.
- Mnogo mi je značilo što sam tada bio uz Ninu. Doživeo sam neobično iskustvo, a to je i sjajna podrška za nju. Znala je da sam i u tim trenucima sa njom.
Dok je voditeljka emisije „Ekskluziv“ na „Prvoj“ televiziji boravila u bolnici posle porođaja carskim rezom, njen suprug je bio izuzetno vredan, pa je za nekoliko dana potuno opremio sobu za mališana.
- Imao sam veliku pomoć. Ninini roditelji, majka Goca i otac Branislav, i ja radili smo nekoliko dana bez prestanka. Trčali smo, i sve smo isplanirali kako bismo spremno dočekali bebu.
Otkako je došao u porodični stan, Lav je centar pažnje najbližih prijatelja i rodbine.
- Svi kažu, a već u startu je rekla i sama Nina, da beba liči na mene. Čim su ga ugledali, svi nama bliski ljudi su to rekli. Ja sam prepoznao da Lavov donji deo lica neodoljivo podseća na Ninin, dok ima moj nos i čelo. Koliko znam, budući da imam iskustvo sa rastom i razvijanjem dvoje dece, sina Ivana i kćerke Ane, to će se promeniti jer se bebin izgled stalno menja. Čak se menja i boja očiju i kose, mada ni sada ne mogu da procenim koje su boje njegove oči. Promene tokom rasta su neverovatne, a i geni se u novom biću „igraju“, i odražavaju na razne načine.
Glumac koji je ostvario izvrsne uloge u kultnim filmovima naše kinematografije kaže da je Lav mirna beba, osim kada je gladan.
- Prilično je miran i buni se samo kada je gladan. Halapljiv je, što je dobro. Za sada je atmosfera „pažnja“ i „sterilna“, vodi se računa o svemu. No, i kada stignu uticaji okoline koji nekoj deci mogu da zasmetaju, bio bi red da Lav to podnese kako valja, kako dolikuje jednom lavu.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti