Radmila Radenović: Prvi put u javnosti sa detetom

Radmila Radenović: Prvi put u javnosti sa detetom

Autor: | 25/10/2011

0

Voditeljka televizije „Pink“ Radmila Radenović, koja intrigira javnost privatnim životom, a koji ona ne voli mnogo da komentariše, nedavno je sve iznenadila kada se modnom pistom prošetala sa sinom Petrom. Nekadašnja manekenka je sa jednogodišnjim mališanom, koga je dobila u vanbračnoj zajednici sa crnogorskim biznismenom Dejanom Milićem, prošetala pistom u okviru dečje revije „Chicco“ na modnoj manifestaciji „Herbafast Fashion Selection“. Ovo je bio njen povratak na pistu posle nekoliko godina odsustvovanja iz sveta mode. Zgodnu brinetu uskoro očekuje angažman u okviru nove programske šeme njene televizijske kuće, što će obradovati mnoge gledaoce.
Vrlo je posvećena majka, a sina, za kojeg kaže da liči na oca, ovog leta krstila je na Ostrogu. Mališan je nedavno prohodao, pa je Rada sa zadovoljstvom prihvatila poziv organizatora modne smotre da učestvuje sa njim na dečjoj reviji.
- Ima više razloga zbog čega sam to uradila. Bili smo gosti iznenađenja na „Chicco“ reviji, a taj brend smatram najboljim renomiranim dečjim brendom. Smatram da je lepo da učestvujemo na jednoj poznatoj modnoj smotri, pa sam prihvatila poziv organizatora da se moj sin i ja pojavimo kao manekeni. Petar je prohodao, pa je taman sada bio spreman na takvu vrstu akcije - za magazin „Hello!“ kaže srpska Hale Beri, kako su je novinari prozvali pre nekoliko godina. Dok govori o sinu simpatičnu i nasmejanu Radu preplavljuje zadovoljstvo. Voditeljka, koja je simpatije gledalaca osvojila prirodnošću, kaže da se njen sin malo uplašio tokom revije.
- Nije se toliko uplašio ljudi, koliko od previše svetla. Mislim da su ga reflektori najviše zbunili, pa je tražio da ga podignem. Pistom je malo hodao, a malo sam ga nosila. Bila je to velika avantura za njega, a za mene još veća, jer je on suviše mali da bi bio svestan šta se sve oko njega dešavalo. Na reviji nisam učestvovala zbog svog zadovoljstva već zbog njega. Dok sam hodala pistom to mi je bilo u glavi. Dopalo mi se što je revija za decu, što je kolekcija za mališane, u kojoj sam ja samo neko ko prati svoje dete. Veoma mi se dopala atmosfera, to što sam okružena decom i njihovom grajom i što su svuda oko mene trčkarali mališani. Nisam prikazivala odeću za odrasle, te sam bila stilizovana u skladu sa svojom ulogom „pratioca“ - kaže Radmila koja nije imala tremu zbog povratka na pistu, kako zbog činjenice da je njen sin bio u prvom planu, tako i zbog podrške najmilijih, koji su sedeli u publici.
- Petar je bio „glavni“, u centru pažnje. Imam osećaj da su njega svi u publici gledali, što je i normalno jer je dečja revija. Imala sam i podršku najmilijih. U publici su bile moja mama i sestra Milica, koja radi kao televizijski producent. I Petrov otac je na neki način bio prisutan, napravili smo živi prenos revije jer je bio na telefonskoj liniji dok smo se Petar i ja šetali po modnoj pisti - kaže ponosna majka.
Voditeljkina sestra Milica ima kćerku Sofiju, Petrovu vršnjakinju, pa sestre često provode zajedničko vreme sa mališanima.
- Petar i Sofija se predivno slažu i lepo se igraju. Sofija ima godinu i po dana, kao Petar. Porodila sam se 25. februara, a Milica 25. marta. Moj sin je živahan mališan, sve ga zanima i svuda bi da zaviri - kroz osmeh kaže voditeljka koju ćemo uskoro gledati u novoj emisiji na televiziji „Pink“.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti