Novak Đoković: Nepobediv, romantičan i zaljubljen

Novak Đoković: Nepobediv, romantičan i zaljubljen

30/05/2011

0

I pored mnogobrojnih novinskih napisa koji su ga dovodili u vezu sa poznatim damama, romansa Novaka Đokovića i njegove devojke Jelene Ristić još traje. Nebrojano puta je dokazao da je njihova ljubav stabilna i jaka i da je ništa ne može uzdrmati, pa ni priče o njegovim navodnim neverstvima počinjenim sa Natašom Bekvalac i Ninom Seničar. Slavni teniser nikada nije propustio priliku da se posle osvojenih titula zahvali ne samo porodici i stručnom štabu već i svojoj izabranici, a osvojeni grend-slem „Australija open“, u januaru, posvetio je upravo njoj. Iako se često pojavljuju u javnosti, do prošle nedelje par koji zajedno živi u Monte Karlu nikada se nije poljubio pred objektivima fotoreportera. Konačno, i to se dogodilo dok su koračali crvenim tepihom na šezdeset trećem „Filmskom festivalu u Kanu“.
Sportista, koji ove godine ne zna za poraz, i njegova lepša polovina došli su na premijeru filma „Dabar“, u kojem glavne uloge imaju Mel Gibson i Džodi Foster. Poznat kao neko ko je spreman da u svakom momentu priredi iznenađenje, to je uradio i ovog puta. Pred okupljenim novinarima i fanovima čvrsto je zagrlio Jelenu i poljubio je, što su prisutni prihvatili sa oduševljenjem. To da se odlično proveo na premijeri podelio je sa svim svojim prijateljima i fanovima na društvenoj mreži „Tviter“.
- Jelena i ja smo prošetali crvenim tepihom. Bio je to poseban doživljaj. Pozornica je fantastična. Učestvovao sam i na dobrotvornom modnom događaju „Moda za pomoć“. Naomi Kempbel je bila domaćin. Bilo je vrlo zabavno. Trudio sam se da ne padnem na pisti - napisao je naš najbolji teniser.
Na modnom hepeningu, na kome je prikupljeni novac namenjen kao pomoć Japanu, Novak je bio jedina sportska zvezda koja je prošetala pistom. Osim Naomi, učestvovale su i Karolina Kurkova, Džejn Fonda, kao i Grejs Hajtauer, supruga Roberta de Nira, veliki prijatelji i navijači našeg tenisera. Novakov hod po pisti iz publike je sa osmehom posmatrala Jelena koja je, da bi svog izabranika pratila na takmičenjima, dala otkaz u jednoj libijskoj naftnoj kompaniji u kojoj je radila kao mendažer za resurse.
Iako je javno obećao da će se oženiti s njom kada bude dobila titulu doktora, što bi trebalo uskoro da se desi, jer Jelena je predala doktorsku disertaciju, venčanje ipak nije u planu u skorijoj budućnosti. Pre nego što se svojoj izabranici zakune na večnu ljubav, Novak želi da osvoji teniski tron.
- Živim okružen onima koji me vole i govore mi istinu o životu, ljudima sa kojima sam odrastao. Uspeh ume da promeni čoveka, ali sam ja ostao veran onom dečaku kakav sam bio. Porodica je ključna stvar u životu. Jednom, kada budem bio zasićen tenisom, zasnovaću je, naravno sa decom. Sada je rano za to, a i ne bih imao vremena ukoliko hoću da budem najbolji na svetu. A hoću! - rekao je Novak.
Jelena svog dragog podržava u svemu, pa se i njoj ne žuri da obuče venčanicu. Uživa u svojoj ljubavi, a Novak priznaje da su mu emocije koje pružaju jedno drugom veoma bitne.
- Ja sam romantična duša. Volim Jelenu i ona voli mene. Ljubav je najvažnija i najdragocenija stvar u životu. Ostalo dolazi s godinama, ali kada volite nekoga, taj osećaj vam daje energiju i stabilnost.
Par je započeo vezu pre pet godina, kada su oboje tek postali punoletni. Spojila ih je ljubav prema sportu, jer je Novakova izabranica, pre odlaska u Milano na studije, trenirala atletiku. Njihove porodice podržavaju ovu vezu, a svojevremeno je svoje oduševljenje Novakom javno potvrdila i Jelenina majka Vera, izjavivši da ona kao roditelj samo može da uživa u njihovoj sreći.

Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još