Novak Đoković i Jelena Ristić: Odmor u tropskim krajevima

Novak Đoković i Jelena Ristić: Odmor u tropskim krajevima

Autor: | 08/12/2012

0

Retko kad ima prilike, ali kada ode na odmor Novak Đoković to organizuje na način da se dugo pamti i uvek oduševi svoju devojku Jelenu. Najbolji teniser sveta obratio se svojim fanovima putem društvenih mreža, prepričavši kako se odmarao prethodnih nedelja na Maldivima.
- Ćao društvo! Kako ste mi? Poslednjih par nedelja sam bio sa Jelenom na odmoru, na jednom prelepom tropskom ostrvu pa vam se zato nisam javljao. Posle naporne ali uspešne godine, baš mi je trebalo da se isključim, opustim i napunim baterije - napisao je Novak.

Srpski teniser je nakon odmora u tropskim krajevima danas već stigao u London, odakle se i javio fanovima. U prestonici Velike Britanije Novaku će večeras nagradu za humanitarni rad uručiti princ Vilijam.
- Sada vam pišem iz Londona. Došao sam ovde da prisustvujem humanitarnoj večeri koja prikuplja novac za “Centrepoint” organizaciju s ciljem da pomogne mladima koji su ostali bez doma i porodice i žive na ulicama Engleske. Radujem se da upoznam i princa Vilijama, patrona ove organizacije. On je divan primer mladog čoveka svesnog da ima mnogo onih koji su manje srećni od njega i kojima treba pomoć. Svet bi bio mnogo lepše mesto kada bi svako od nas pokušao da na neki način doprinese poboljšanju života ljudi koji nas okružuju. Ponekad je i osmeh dovoljan da ulepša dan, a to ništa ne košta - završio je Đoković koji uskoro počinje pripreme za narednu sezonu.

Foto: Fejsbuk

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin