Svetlana Ceca Ražnatović: Odmor sa najmilijima

Svetlana Ceca Ražnatović: Odmor sa najmilijima

Autor: | 10/07/2012

0

Srpska estradna zvezda, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović prekinula je aktuelnu turneju „Ljubav živi“ na desetak dana kako bi sa decom uživala u druženju i odmoru u svojoj kući na Kipru. Odmah posle koncerta koji je folk diva održala u Banjaluci produžila je u Aja Napu, gde njena deca pohađaju školu i gde pevačica poseduje kuću u kojoj godinama provodi leto. Sa Veljkom i Anastasijom, koji su nasledili njen pevački talenat, Svetlana uživa u dugo očekivanom odmoru. Na porodičom letovanju na Kipru pridružila im se i Svetlanina sestra Lidija Ocokoljić sa porodicom.
Producent i kompozitor aktuelnog Svetlaninog albuma „Ljubav živi“ Aleksandar Milić Mili, koji je na čelu benda koji na koncertima prati poznatu folk-divu, takođe je otputovao na porodično letovanje u Tursku, sa suprugom i decom. Posle desetodnevnog letovanja, uspešna turneja slavne pevačice će se nastaviti, i to punom parom, dok frontmen popularnog benda „Miligram“, i vlasnik istoimene producentske kuće, Milić već komponuje pesme za njen naredni album.
Posle nastupa u budvanskoj diskoteci „Top Hill“, koji je zakazan za 29. jul, folk diva će otputovati u Makedoniju, u Ohrid, gdeje Cecin koncert zakazan za 4. avgusta. Nastup lepe brinete zakazan je za 12. avgust na "Saboru trubača".
Folk zvezda je nedavno objavila novi CD koji se zove „C-klub“, na kome su objavljene dve nove pesme, kao i četiri remiksa pesama sa aktuelnog albuma „Ljubav živi“. Publika je oduševljena novim numerama “Zagrljaj” i “Probudi me kad bude gotovo”, sa albuma “C-klub”, u sklopu specijalnog magazina o našoj velikoj pevačkoj zvezdi.
- Pesma “Zagrljaj” ima potencijal da postane hit poput “Lepog groma”, dok je druga, “Probudi me kad bude bilo gotovo”, ultramoderna i brza. Prebrzo smo krenuli na turneju “Ljubav živi”, tako da je beogradski koncert, zbog zahtevne organizacije, planiran za sledeću godinu. Nove pesme i remiksi poslednjeg albuma su u sklopu najave tog koncerta. Realno je očekivati da će Ceca za rođendan sledeće godine pevati na Ušću, a istog dana izdaćemo i novi album - rekao je poznati kompozitor Aleksandar, čije se nove melodije za Svetlanin naredni album već polako doteruju u njegovom muzičkom studiju u Beogradu.
Inače, pre nego što se uputila na letovanje sa decom, vredna dama je u javnosti govorila o tome kako je njen emotivni status i dalje isti, i da nema partnera.
- Odluka o tome da samujem nije bila moj hir, već mi je to situacija nametnula. Možda se nešto i promeni. Volela bih da sam zaljubljena, znam kako to pokreće, ali kada i kako će se to desiti nije ono na šta možemo da utičemo. Ne razmišljam o udaji čak i ako mi se desi prava ljubav - rekla je pevačica o čijoj medijskoj kampanji i nastupu vlada neverovatno interesovanje publike.
Pošto je pevačica baršunastog glasa objavila dve nove pesme, otputovala je na odmor na kojem će vreme provoditi u smehu i radostima sa njenim najmilijima, sinom Veljkom, kćerkom Anastasijom, sestrom Lidijom i njenom porodicom.
Nema sumnje da će se lepa pevačica koja je otpočela plodonosno životno poglavlje, ispunjeno novim hitovima i lepim momentima provedenim sa porodicom, potpuno opustiti tokom letovanja sa najmilijima. Dok na moru folk diva doživljava najlepše trenutke sa sinom i kćerkom, njena publika željno iščekuje na novim koncertima širom Evrope, osveženu posle odmora i punu pozitivne energije.

Piše: Nadežda Jokić  

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti