Marina Tucaković: Ceci sam podrška i u dobru i u zlu

Marina Tucaković: Ceci sam podrška i u dobru i u zlu

Autor: | 10/09/2011

0

Naš najuspešniji tekstopisac među damama, Marina Tucaković poslednjih nedelja planira da napiše tekstove za još dve nove pesme za svoju dugogodišnju prijateljicu i poslovnu saradnicu Svetlanu Cecu Ražnatović. Iako je naša najveća estradna zvezda već nekoliko meseci u kućnom pritvoru sa svojim timom saradnika već priprema poslovne angažmane za kraj ove i početak sledeće godine kada će se ponovo vratiti na javnu scenu. Bez obzira na to što nema priliku da promoviše pesme sa poslednjeg albuma „Ljubav živi“, svih devet singlova publika je zavolela već na prvo slušanje, a koliko je njen CD slušan najbolje govori podatak da već ima nekoliko zakazanih koncerta u 2012. godini. Autori Cecinih hitova, Marina Tucaković i kompozitor Aleksandar Milić Mili uskoro će obradovati svoju prijateljicu i njene fanove novim pesmama.
- Imamo u planu da uradimo za Cecu još dve nove pesme koje će ona objaviti pred Novu godinu. Još nisam počela da pišem tekstove za te numere, jer ima još vremena. Što se tiče Milija, on je trenutno na odmoru u Turskoj i vratiće se u septembru. Kada bude došao imaćemo konkretne dogovore oko novih Cecinih singlova koje će promovisati po okončanju kućnog pritvora – objašnjava Marina.
Ova uspešna dama napisala je sve najveće hitove za našu najpopularniju pevačicu, a tokom godina saradnje njih dve su postale i odlične prijateljice zbog čega Ražnatovićeva nju često zove svojom drugom majkom. Tucakovićeva je za cecu napisala neke od njenih najvećih hitova kao što su pesme „Kukavica“, „Pile“, „Trula višnja“ i mnoge druge, a njih dve su uvek bile jedna uz drugu u najtežim životnim trenucima.
- U stalnom sam kontaktu sa Cecom i ono što mogu da vam kažem je da je ona dobro i da se odlično nosi sa onim što ju je zadesilo. Veoma je srećna što je publika lepo prihvatila njene pesme i što je album slušan – kaže poznati tekstopisac.
I pred toga što se poslednjih dana dosta spekulisalo o tome da je holivudska zvezda Anđelina Džoli veoma zainteresovana za život naše folkerke i da planira da snimi film o njenom uzbudljivom životu, Tucakovićeva tvrdi da ne zna ništa o tome.
- Nismo pričale o tome tako da vam ne mogu reći da li je to istina ili nije – zaključuje Marina.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti