Svetlana Ražnatović: Dani ispunjeni emocijama

Svetlana Ražnatović: Dani ispunjeni emocijama

Autor: | 12/03/2012

0

Najveća folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović sa novom energijom planira da nastavi tamo gde je stala krajem juna prošle godine kada je otišla na izdržavanje kazne kućnog pritvora. Sada, kada je posle osam meseci ponovo slobodna žena, na starom je životnom koloseku. Na prethodni period, koji je za nju bio najteži do sada, više se ne osvrće, već nastavlja sa pozitivnim mislima i optimizmom. O svemu što se dogodilo još nema nameru da javno govori i dok za to ne dođe vreme biće nema za medije. Jedini koji su do sada imali priliku da porazgovaraju sa najvećom balkanskom zvezdom su novinari slovenačke televizije, kada je pevačica narodne muzike najavila koncerte u Ljubljani i Mariboru.
- Ljubav bi trebalo što više pokazivati i širiti, to nas spaja. Važno je da suzbijamo svu negativnu energiju, mržnju i sve loše stvari. Koliko dajete, toliko vam se vraća, kad-tad. Na poklon sam od publike dobila pesmu „Jedna jedina“. Ja sam veoma voljena žena i mnogo sam srećna zbog toga - rekla je Ceca za slovenačku televiziju.
Od prvog dana slobode folk diva predano radi na dve nove pesme koje će izdati u aprilu i priprema se za koncerte. Prvi će održati u Frankfurtu, a zatim će obići celu Evropu. Iako hiljade njenih fanova očekuje spektakl i u Beogradu, ove godine ga neće biti, jer za organizaciju jednog takvog događaja potrebno je mnogovremena i studioznih priprema. Folk zvezda svakodnevno odlazi u svoj studio gde sa bendom uvežbava repertoar za predstojeće nastupe. Zadovoljstvo zbog povratka koncertima i susretu sa publikom podelila je sa njenim"pratiocama" na „Tviteru“.
- Devet meseci nisam pevala i uželela sam se koncerata. „Rasulo“ zvuči tako dobro uživo da sam i sama u neverici - napisala je Ceca.
Nekoliko dana kasnije obratila se obožavaocima video porukom:
- Dragi moji „tviteraši“, želim da vas pozdravim, ne stižem da svima odgovorim, ali vam šaljem jedan veliki poljubac.
Cecin povratak na estradu, prema najavama njenog najbližeg saradnika Aleksandra Milića Milija, pratiće i kompakt disk iznenađenja, kao i časopis koji će biti posvećen pevačicinom životu i karijeri.
Pored maksimalne posvećenosti poslu Ceca ne zapostavlja prijatelje koji su u najtežim trenucima bili uz nju. Svakodnevno se druži sa njima u svom domu, a pojavljivanja u javnosti još izbegava. Jedino je svojim prisustvom uveličala slavlje koje je povodom kćerkinog punoletstva upriličio jedan njen dugogodišnji prijatelj.
Dobro raspoloženje Ceca nije izgubila i dok se hvatala u koštac sa nedaćama, nema razloga da joj sada kada je slobodna osmeh ne silazi sa lica. Ponosna je na svoju decu koja su zrelo podnela sve što se dešavalo i s nestrpljenjem očekuje susret sa njima. Roditelje još nije videla, ali će uskoro svi biti skupa. Do tada uživa u svom poslu, dopisivanju sa fanovima, druženju sa prijateljima i vremenu koje provodi sa sestrom Lidijom Ocokoljić, zetom Predragom i njihovom decom Helenom i Viktorom.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti