Svetlana Ceca Ražnatović: Veliki planovi

Svetlana Ceca Ražnatović: Veliki planovi

20/02/2012

0

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović poslednje dane u kućnom pritvoru provodi družeći se sa svojim fanovima na društvenoj mreži „Tviter“, na kome je nedavno otvorila profil, ali i vredno radi i sprema nove poslovne poduhvate i iznenađenja za verne obožavatelje koji su joj poslednjih meseci pružali neizmernu podršku. Harizmatična dama sa svojim dugogodišnjim saradnicima i prijateljima Marinom Tucaković i Aleksandrem Milićem Milijem već priprema dve nove numere, koje će objaviti u martu, kada počinje njena turneja i druženje sa publikom. Ideja da po odsluženju kazne objavi nove numere postoji u timu popularne pevačice već nekoliko meseci, ali je sada došlo vreme i da se taj plan realizuje.
- Mili i ja smo već počeli da radimo pesme za Cecu i verujemo da će te dve numere biti gotove u martu - počinje priču Marina Tucaković koja je napisala tekstove za najveće hitove ove folk zvezde.
- Ceca je izabrala kompoziciju za koju ću ja uskoro da napišem tekst. Reč je o brzoj pesmi koju će publika sigurno zavoleti. Što se druge numere tiče, još bira između nekoliko ponuđenih kompozicija, pa ćemo videti kakvu će pesmu na kraju odabrati. Veliki je perfekcionista i trudi se da sve u njenoj karijeri bude savršeno.
S obzirom na to da je Marina jedna od dobrih prijateljica atraktivne folk dive,  prethodnih devet meseci pružala joj je veliku podršku.
-Viđam se često sa Cecom koja je odlično podnela sve što joj se desilo. Naravno da jedva čeka da bude na slobodi, što će uskoro biti. Veoma joj znači podrška koju joj pružaju fanovi i oduševljena je numerom koju su joj snimili, jer su pesma i druženje sa publikom sastavni deo njenog života. Zbog toga će već narednog meseca krenuti na turneju, ali o tom segmentu njene karijere vode računa njeni saradnici pa ne bih mogla da pričam o tome - objasnila je Marina Tucaković, koja za sada ne želi da otkrije da li će u stihovima novih pesama Ražnatovićeve biti autobiografskih elemenata.
Armija fanova naše pevačke zvezde, koja joj je nedavno snimila pesmu „Svi za jednu“, veoma je aktivna i na društvenim mrežama. Njihov broj na „Fejsbuku“ prošle nedelje dostigao je više od četiri stotine hiljada i svi oni su bili oduševljeni kada je njihova omiljena zvezda otvorila nalog na „Tviteru“.
- Hvala svima koji su učestvovali u stvaranju pesme „Svi za jednu“. Prelepa je, a vaš gest me je oduševio. Divno je imati vas - napisala je poznata pevačica i dodala da jedva čeka početak svoje turneje, na kojoj će prvi put imati priliku da peva pesme sa albuma „Ljubav živi“.
Osim sa publikom, folk zvezda se na svom novom profilu dopisuje i sa  kćerkom Anastasijom i sinom Veljkom koji trenutno živi na Kipru, gde pohađaju školu.
- Draga moja, ni ne slutiš koliko mi nedostaješ. Ljubim te puno - napisala je Ceca svojoj kćerki u jednoj od prvih poruka koje joj je uputila.
Među prijateljima sa kojima se druži su i njene kolege Seka Aleksić i Nikola Rokvić, a pevačici Jeleni Tomašević čestitala je na prinovi.
- Čestitam ti na kćerki. Nadam se da ti Nina bar ponekad dozvoljava da spavaš.
Posle izlaska iz kućnog pritvora, kada joj mnogobrojni obožavaoci pripremaju svečani doček, Ceca će početi da snima spotove za pesme sa najnovijeg albuma, a prvi će biti za numeru „Ona“.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti