Svetlana Ražnatović: Mnogo je razloga za sreću

Svetlana Ražnatović: Mnogo je razloga za sreću

Autor: | 13/11/2012

0

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović poslednjih nedelja ima dodatni razlog za osmeh na licu jer je nedavno saznala da će njeni sestra i zet Lidija i Predrag Ocokoljić dobiti blizance. Harizmatična dama i čitava njena porodica veoma su se obradovali zbog srećne vesti, a dani radosti za njenu familiju tek predstoje.
- Ova Lidijina trudnoća nas je dva puta iznenadila. Prva lepa vest je bila da je trudna, a kasnije i veliko iznenađenje za sve nas - blizanci. Svi smo uzbuđeni zbog njene trudnoće. Moji sestra i zet već imaju sedmogodišnju kćerku Helenu i troipogodišnjeg sina Viktora. Mislim da sam do sada pokazala da sam dobra tetka, jednostavno imala sam priliku da vežbam - kaže Ceca uz osmeh.
- Videćemo koliko će biti besanih noći sa dva novorođenčeta istovremeno - iskrena je zanosna pevačica koja je nedavno imala priliku da provede nekoliko dana sa svojom decom, Veljkom i Anastasijom, pre njihovog ponovnog povratka na Kipar gde se školuju.
- Sa Anastasijom sam bila na „Nedelji mode“ jer je interesuju ženske teme, želela je da vidi neke revije. Odlučile smo da zajedno izađemo tokom njenog dvodnevnog boravka u Beogradu - objašnjava folk diva koja je prokomentarisala i vest objavljenu na jednom portalu da su majka i kćerka bile zajedno u noćnom provodu.
- Revija je počela u devet sati uveče i tačno se vidi tendenciozna namera autora teksta da stvari predstavi drugačijim, zato i ne pominje gde je fotografija nastala. Navikla sam na malicioznost, ali mi je žao zbog Anastasije koja to ničim nije zaslužila.
Ipak, lepa dama ne dozvoljava da joj išta pokvari dobro raspoloženje i ne pridaje veliku pažnju neprimerenim i netačnim komentaima, već se raduje predstojećim srećnim danima. Osim pomenutih lepih događaja u privatnom životu, ovu zgodnu crnku uskoro očekuju i novi poslovni poduhvati. U decembru po drugi put će posetiti Australiju gde će imati turneju. O dalekom putu u "zemlju kengura" naša najveća muzička zvezda kaže:
- Ma koliko zvučalo čudno, prošli put putovanje za Australiju mi je proletelo. Veći deo leta sam prespavala, tako da mi sam put ne predstavlja veliki napor, a kada je reč o koncertima, uvek im se radujem. Ovog puta je radost veća jer ću se družiti sa publikom koju već poznajem i sa kojom imam zajednički zadatak da nam bude bolje nego pre dve godine. A i tada je bilo fantastično.
Iako se u javnosti u poslednje vreme spekulisalo da li je gospodin sa kojim je poznata pevačica bila u društvu u jednom beogradskom restoranu, a što je emitovano na televiziji "Pink", njen emotivni partner ili samo saradnik, Ražnatovićeva otkriva da nijedan muškarac trenutno nije osvojio njeno srce.
- Bila bih srećna da pored sebe imam pravog muškarca jer znam kako ljubav može da nadahne život poletom i pokretačkom energijom. Ipak, za sada svu ljubav dobijam od članova porodice i prijatelja - zaključuje jedna od najlepših pripadnica nežnijeg pola na našoj javnoj sceni.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti