Adrijana Lima - lepša nego ikad

Adrijana Lima - lepša nego ikad

14/04/2011

0

Dok je Marko Jarić odličnom igrom u timu „Montepaski Sijena“ na košarkaškom parketu Sijene u Italiji ponovo dokazao zbog čega je jedan od najboljih, dobivši dvadeset četiri poena protiv „Olimpijakosa“, njegova slavna supruga je na drugom kontinentu zanosno pozirala svetskim fotografima. Sa „Victoria’s Secret“ anđelima, modelima Alesandrom Ambrosio i Kendis Svanpoel, promovisala je novu kolekciju kupaćih kostima ovog brenda. Dvadesetdevetogodišnja Brazilka na promociji je otkrila kako je njena i Markova šesnaestomesečna kćerka Valentina zaslužna za njen odličan izgled i da se oseća privlačnijom od kada je postala majka.
- Trudnoća i dete su nešto najbolje što mi se ikada dogodilo. Tokom trudnoće sam se osećala fantastično, pa sam zahvaljujući drugom stanju „procvetala“. Kosa i koža su mi lepše sada nego pre trudnoće. Osećam se ženstvenije, seksepilnije i lepše.
Svetski poznata lepotica javno je hvalila svoju prijateljicu koja je nedavno postala majka Mirandu Ker, suprugu slavnog glumca Orlanda Bluma. Lima je rekla da ju je Miranda, australijski top-model, zadivila time što je vrlo odgovorna majka.
- Razgovarale smo o roditeljstvu. Vrlo je odgovorna i nežna majka, sigurna sam da će biti odličan roditelj i kada njeno dete odraste.
Adrijana je rekla da više voli da bude majka nego top-model jer ju je roditeljstvo naučilo šta je ljubav.
- Biti majka je najbolji posao na svetu. Nikad nisam slutila da ću toliko nekoga voleti kao kćerku. Uvek sam se pitala da li postoji bezuslovna ljubav. Sada verujem u nju, jer je osećam prema Valentini. Majčinstvo me je potpuno promenilo. Zrelija sam po razmišljanju, a i prioriteti su mi se promenili. Osećam se jakom, i to je prelep osećaj.
Jedan od nekadašnjih najtraženijih beogradskih neženja uživa u braku sa atraktivnom i sposobnom manekenkom koja samo od promovisanja veša „Victoria’s Secret“ godišnje zarađuje sedam i po miliona dolara. Nema sumnje da je nekadašnji dečko mnogih lepih Srpkinja, među kojima su Sandra Meljničenko i Nevena Milićević, u Limi našao sve što je oduvek u devojkama tražio: nežnu partnerku, brižnu majku i sposobnu zaposlenu ženu.

Piše: Nadežda Jokić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti