Marko Jarić: Ljubav leči sve

Marko Jarić: Ljubav leči sve

Autor: | 01/06/2011

0

Beograđanin sa stalnom adresom u Sijeni, košarkaški internacionalac Marko Jarić početkom nedelje je otputovao u Majami kako bi operisao nos. Igrač „Montepaski Sijene“ krajem marta je imao peh u Atini, jer je pred kraj utakmice polomio nos, a njegov tim je tada izgubio od „Olimpijakosa“.
Posle toga, suprug brazilskog top-modela Adrijane Lime nastavio je da igra utakmice „Evrolige“ iako je povređen, pa je na treninzima i tokom igre počeo da se umara više nego obično. Ništa mu nije preostalo nego da sada, pri kraju sezone, zakaže operaciju nosa, kako bi konačno rešio zdravstveni problem. Jednom je već polomio nos na terenu, pa mu je drugi lom dodatno pogoršao devijaciju. Njegova supruga je prekinula aktivnosti u vezi sa promocijom veša „Victoria's Secret“ u Njujorku, da bi mu se pridružila u Majamiju i bila uz njega posle intervencije da mu pruži podršku.
Za magazin „Hello!“ Srećko Jarić, otac uspešnog sportiste, potvrdio je da je Marko otputovao u Majami kako bi se podvrgao hirurškoj intervenciji i rešio probleme.
- Ima devijaciju i probleme sa disanjem jer je dva puta lomio nos. Odlučio je da problem reši dok je povreda još „sveža“, budući da ju je zadobio krajem marta. Konačno će se podvrgnuti operaciji i rešiti taj problem. Plej-of je počeo, ali ne znam da li će ga Marko u ovakvoj situaciji igrati. U ovom trenutku prioritetna mu je operacija nosa. Marko je na „Evropskom prvenstvu u Švedskoj 2003. godine polomio nos i od tada ima devijaciju, a posle utakmice sa „Olimpijakosom“ stanje mu se pogoršalo. Zbog toga je bilo važno da izvrši operaciju kako bi se vratio u normalno stanje u kakvom je bio pre povreda koje je doživeo. Mislim da ta operacija ne bi trebalo da bude komplikovana. Trebalo bi da se kost vrati na mesto i da sraste - kaže Srećko i dodaje da je njegov sin celo prvenstvo igrao sa slomljenim nosem pod bolovima.
- Marko nije dozvolio lekarima da mu daju lekove protiv bolova, jer se plašio da bi to slučajno na neki način moglo da bude zloupotrebljeno na redovnim doping kontrolama. On i njegova supruga Adrijana još nemaju definitivan plan u vezi sa narednim periodom, tako da još ne znam kada će doći u Srbiju- kaže košarkaška legenda Srećko Jarić, koji je za unuku Valentinu rekao da najviše liči na njegovog sina kada se smeje.
Budući da je Adrijana Lima bila u Njujorku zbog aktivnosti vezanih za promociju veša „Victoria's Secret“, čije je zaštitno lice deset godina, smesta je otputovala u Majami da bi bila uz supruga dok je na operacionom stolu. Ona je, pre nego što je otputovala u Majami, američkim medijima otkrila da planira da sa porodicom letuje baš u sunčanoj Floridi.

Piše: Nadežda Jokić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti