Marko Jarić i Adrijana Lima: Glamurozni izlazak

Marko Jarić i Adrijana Lima: Glamurozni izlazak

Autor: | 09/04/2012

0

Samo nekoliko dana pošto su otkrili da očekuju drugo dete, slavni supružnici, supermodel Adrijana Lima i košarkaš Marko Jarić prvi put su se pojavili u javnosti držeći se za ruke i sa osmesima na licu. Ovaj poznati par nedavno je bio na svečanoj humanitarnoj večeri koju je organizovala brazilska fondacija "Gala" koja je održana u hotelu „W South Beach“ u Majamiju gde poslednjih godina žive sa dvogodišnjom kćerkom Valentinom. Harizmatična manekenka je sa radošću prihvatila da učestvuje na humanitarnoj večeri na kojoj su bili i mnogi drugi uspešni ljudi iz njene zemlje, kao što je model Izabeli Fontana i Lorenco Martone, partner Marka Džejkobsa, koji je tom prilikom poklonio više od sedamdeset hiljada dolara fondaciji.
Lima i Jarić su stigli u hotel čvrsto se držeći za ruke i izgledali su veoma srećno. Na iznenađenje svih, prelepa manekenka je za tu priliku izabrala mini haljinu koja je isticala njene dugačke noge, dok se trudnički stomačić samo malo nazirao. U skladu sa njenim stajlingom i Marko je za tu priliku izabrao crni sako koji se odlično uklopio uz pantalone bež boje. Budućim roditeljima te večeri svi su čestitali na novoj prinovi, a Adrijana je još jednom istakla da se novonastaloj situaciji najviše obradovala njena dvogodišnja kćerka.
- Svi uporodici smo veoma uzbuđeni, a naročito Valentina. Ona stalno mazi i ljubi moj stomak i govori mi: „Poljubac za bebu“.
Ponosna trudnica je tokom večeri uživala u svim posluženim specijalitetima, ali je zato vreme pila isključivo vodu. Odmah po završetku oficijelnog dela večeri,supružnici su otišli kući.
Budući da je na početku trudnoće, Lima je poslednjih mesec dana imala  poslovne angažmane, pa se tako našla na naslovnicama čuvenih magazina „GQ“, kao i na brazilskom izdanju magazina „Vog“, dok će reklama koju je zimus snimila za „Victoria's Secret“ uskoro početi da se prikazuje na američkim televizijskim stanicama.
Prelepa brineta tvrdi da se oseća kao klasična trudnica, a svoje prijatelje i fanove putem profila na društvenoj mreži „Tviter“ često obaveštavala kako se oseća. Sudeći po porukama koje je do sada ostavljala, često je pospana, a ponekad ima i glavobolje.
- Stomak počinje da raste - napisala je nedavno Lima i dodala da su sve žene boginje.
- Razmišljam da li postoji naučnik koji može da stvori život. Odgovor je ne. Ali mi žene, mi to možemo. Zbog toga smo mi boginje - podelila je stavove sa svojim fanovima.
Popularna Brazilka je protekli vikend provela u Njujorku u društvu prijatelja, ali slobodno vreme ipak najčešće provodi sa kćerkom i suprugom koji je do skoro bio u Beogradu, ali se vratio u Ameriku čim je saznao srećne vesti.
Uspešnibračni par poslednje dve godine najviše vremena provodi u Majamiju gde imaju i kuću, pošto taj deo Amerike najviše odgovara za odrastanje njihove kćerke Valentine, koja uživa da se igra na plaži. Zato će do kraja godine, kada očekuju prinovu, uglavnom biti u svojoj prelepoj kući gde će i njihovo drugo dete provesti prve mesece života.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još