Adrijana Lima i Marko Jarić: Trenuci za odmor, ljubav i planove

Adrijana Lima i Marko Jarić: Trenuci za odmor, ljubav i planove

Autor: | 13/11/2011

0

Supružnici, top-model Adrijana Lima i naš proslavljeni košarkaš Marko Jarić, uživaju zajedno u svakom slobodnom trenutku. Srećni bračni par već nekoliko meseci najviše vremena provodi u Majamiju gde imaju kuću, a čestko su i u Njujorku gde poseduju luksuzni penthaus. Budući da jedna od najlepših svetskih manekenki zbog posla uvek mora da bude u top-formi, ova veoma zaposlena supruga i majka svakodnevno odlazi u teretanu kako bi održavala vitku figuru i bila u formi. Poput pravog džentlmena naš nekadašnji reprezentativac nedavno ju je sačekao ispred teretane, odakle su se uputili prema svom domu, gde ih je čekala kćerka Valentina.
- Mnogi Adrijanin posao smatraju glamuroznim i ne znaju koliko truda i odricanja ona ulaže u njega. Veoma je profesionalna, ali je takođe i dobra majka - rekao je nedavno Jarić za svoju suprugu.
S druge strane, Lima je mnogim devojkama koje žele da imaju liniju sličnu njenoj otkrila da najviše voli da trenira kik-boks.
- Taj sport sam otkrila tek posle porođaja i toliko mi se dopao da jedva čekam svaki sledeći trening - objasnila je prelepa Brazilka koja ne krije da je u našem sportisti pronašla idealnu polovinu.
- Marko je dobar i otac i suprug. Veoma sam srećna što imam takvog muškarca pored sebe. On i Valentina su najbitnije osobe u mom životu i vreme provedeno sa njima mi je najdragocenije - kažeAdrijana koja je nedavno snimila novi katalog za prestižnog svetskog proizvođača donjeg rublja „Victoria' Secret“ čije je zaštitno lice već nekoliko godina. Posle uspešno obavljenog posla, atraktivna brineta je bila na putu u Istambulu gde je učestvovala u popularnom televizijskom šou-programu, sličnom našoj emisiji „Šou snova“.
Porodica Lima-Jarić poslednjih meseci uglavnom provodi u Majamiju jer im blaga klima veoma odgovara, a roditelji male Valentine se trude da se sami staraju o svojoj kćerki.
- Imamo dadilju koja nam pomaže, ali Marko i ja ne želimo da propustimo nijedan važan trenutak u njenom odrastanju. Naša kćerka je najinteresantnija od kada je progovorila jer paralelno priča engleski, portugalski i srpski i često u jednoj rečenici pomeša sva tri jezika.
Lepa manekenka i njen suprug uskoro će imati veliki povod za slavlje jer njihova jedinica puni dve godine. Ponosni roditelji trenutno osmišljavaju kakvo će joj rođendansko iznenađenje pripremiti sredinom novembra, a da sve bude lepo organizovano najviše će se pobrinuti Adrijana koja se trudi na svaki način da udovolji svojoj mezimici.
I pored toga što je jedna od najzaposlenijih svetskih manekenki, Lima tvrdi da osim Valentine želi da dobije još dece i da sanja o velikoj porodici.
- Moj suprug i ja želimo da imamo još dece šo ćemo sigurno i ostvariti. Mislim da uz dobru organizaciju to neće uticati na moju karijeru, a najbolji primer da manekenke mogu da budu i majke nekoliko mališana je Hajdi Klum koju jako volim. Ona mi je velika podrška i najbolji savetodavac - zaključuje zgodna Brazilka. 

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još